ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Saturday, 29 May 2010

outing

27/5 : blik umah tok..mlwat tok sakit..huhu..cian kat tok..

28/5 : ptg rmbut n cabut gg..adeh..sakit kot..dktor 2 amat lah kejam..sakit gila ni.. smpai rini la aku asa sakit..xmo dah p c2..huhu

29/5: aku kuar ngan encik zakwan n cik hafizah..serta adk2 nya,,.ok la kan..penuh la keta ni..hehe..encik zakwan yg drive wlupon lesen cuma da lesen b2..hahahaha..

p/s : gambr nri la aku upload..huhu

mood: hepi ley jmpa cik hafizah..lama x jmpa..wat lpas rndu..ngee~

Thursday, 27 May 2010

smpai dah

9-1230 dalam bas..woo lama 2..dan akhirnya aku da smpai ke destinasi yg d tuju..hehe..aku da smpai alor star..weee~~

ada gmbr nti aku upload k..

p/s:sdey x ley on9 kt umah..xda tenet

mood: saya hepi

Wednesday, 26 May 2010

panas kot

aku x suka klas pengajian islam untuk ari ni fullstop..
mood: jgn masok dah klas aku

malu malu

h-3-13 dilanggar tsunami..hahaha..x logik kot tp 2 la hakikatnya..rumah mcm org x dok je..semak gila ah..klu tiba2 org mai mlwat wat malu ja..haish


nk tgk apa yg terjadi??jom2 tgk d bwh


p/s: gmbr candid suma ni..aku sgt gila amek gmbr

mood: balik kampunggg

Monday, 24 May 2010

hasil aku

letihnya..panas lak 2 rini..adoii..ujan slh pns slh..2 la manusia..x penah nk bersyukur..huhu..haish apa la yg aku merepek ni..entry kali ni aku nk tnjuk pa aku wat tyme klas bahasa kebangsaan..almaklumla..pelajar cemerlang kan..hahaha

jom usha pa aktiviti aku rini..






buruk jek tulisan aku..huhu..tapi bnda2 alah ni aku wat tyme bhasa kebangsaan ja..tyme pengajian m'sia n pengajian islam aku xmen2..mklumla da test..huhu

mood: ngantok lagi


i love u

6 month with u..

love u so much

muhammad zakwan bin mohamad zohri


saya sayang anda buat selamanya~~

mood: hepi teramat sgt

Sunday, 23 May 2010

rahsia tarikh lahir

18 november 1991

Sabar serta pandai menguasai diri adalah ciri yang khas bagi pasangan yang lahir pada tarikh ini. Tapi jangan cuba mempermain-mainkannya, dia akan mengamuk dengan hebat. Dia tergolong pasangan yang bijaksana dan bertanggungjawab. Sifat jujur dan ramah adalah modal utamanya dalam bergaul. Tapi dalam soal cinta dia merupakan pasangan yang susah untuk dimengertikan

huhu..menda aku copy dr fesbuk..xtau la btol ke x..tp encik zakwan ckp btol..n dia kta 1 bnda g xda lam 2..ketegaq!!!..excuse me encik zakwan,saya x ktgaq pon tau..anda ja kata saya ktgaq tau.. :D

ha..mari kita tengok encik zakwan punya lak


Pada umumnya pasangan ini bersifat pendiam dan konservatif. Namun dengan orang-orang tertentu dia cepat mesra. Tapi pasangan yang lahir tarikh ini mudah terperasan. Kerana sifatnya itu menyebabkan ramai orang yang tidak menyukainya. Namun begitu dia tetap dikagumi kerana bersikap serius terutamanya yang berhubung dengan orang ramai. Dalam hal percintaan, dia sanggup berhabis semata-mata untuk memenuhi segala keinginan pasangannya. Tapi hati-hati kadangkala dia lebih mementingkan persahabatan daripada percintaan dan lebih rela memutuskan cintanya demi sebuah persahabatan yang telah terjalin lama

p/s: btol ke bnda ni??mybe ya dan mybe tidak

mood : ngah pkir btol ke x..hahaha

Saturday, 22 May 2010

badminton

hola..

haha..cm lawak ja kan entry aku ari ni..cm x kena ja..tapi 2 la kebenaran..alkisah..
petang tadi teramat la bosan tiba2 kuar idea nak men bdminton..ngee~..kami berempat (cik ifa, cik huda,cik fiza ) trun la bwh..cdgnya nk amek port blakang ni ja tapi da org lak..so tpksa amek port jauh cket..

lam pkol 6 kami trun..tibai p tibai mai pkol 7..adeh penat kot..bkn pa,penat gelak..hahaha..peluh sakan..bsh abeh..tdg aku pkai pon da ala2 org gila..senget plek ja..huhu

ni da cket gmbr yg smpat d snap td..
gambar aku??haha..xda la..buruk ja muka aku..malu kot

p/s : sori kawan2..hahaha.. :)

pesanan buat encik zakwan : jangan kutuk2 n gelak2 k..gigit nanti :)

mood: nk tido..asa letih kot.. :(

Friday, 21 May 2010

xda tajuk

aktiviti hari ni:webby ngan encik zakwan..
sangat rindukan dia..huhu..sbr2..nti nk blik lg..:)



p/s:sori encik zakwan..saya mmg suka wat yg plek2

mood: sdey + hepi +suka +nk triak =xtau la :I

result


kenapa aku mnjadi begini??results..huhu..td dpt result utk sem 2..kptusan yg sgt mengecewakan aku..asanya bkn aku ja la..cik fiza cik muni cik ifa n cik husna juga merasakannya..waaa :(..ingtkan sem lpas boley la dpt result cntik cket..tp hampeh..sumpah aku asa aku nk triak la ni..adeh..nk tau aku nya result??xyah la..malu la aku..siyes sgt trok...sangat3 teruk!!maleh dah nk cita pasai result ni..huhu..nk g lpas tnsion..


p/s: kengkawan x mo sdey2 k..da try wat yg best so redha je la.. :I


mood: :'(..

Thursday, 20 May 2010

gudmonin

good morning


:)..awai kan bgn pg ni..huhu..bapa jam ja tido..webby ngan encik zakwan smpai pagi..klas??adeh..TERlepas la..x sengaja pon..thanx n jutaan kemaafan diminta kepada cik puan2 yg cuba bgnkan sy pg td..:]]..cik huda cik fiza cik murni dan juga cik ifa yg sgup kol nk bgunkan cik noraini yg semakin malas..

p/s: blog saya huduh tnpa layout..

mood: ngantok lg..:D

Wednesday, 19 May 2010

camera


aku nak bnda ni..huhu..wlupon guna k770i kesayangan aku 2 da ley tgkp gmbr, aku tetap nk bnda ni..huhu..nak mnx kt pakcik azhari la..huhu

p/s: terima kasih buat encik zakwan kerna turut membantu dalam menghiasi blog ni

mood: saya sangat sygkan anda, encik zakwan :D

kemalasan melampaui batas

hola
adeh..baru bgn..huhu..n bgn2 trus ngadap laptop..amboi2..mlmpau btol la noraini skang ni..makin malas..klas suka ati ja pegi ke x..cik noraini oii ingt cket..kolej anda suka kenakan denda..

huhu..waaa..klu la mak aku tau bru bgn sah kena hingaq ni..ala x sgaja pon..TER bangun lmbt la..encik zakwan pon silap2 x bgn lagik..ngee~

skang kat umah sorg2 n laptop ni..adoiii..bosan..fiza yg ponteng 2 pon da kuar..ke mana ya anda cik hafiza..and mnx maaf bebanyak kt cik ifa..kena g klas tanpa aku d sisi..huhuhu

nanti petang smbung tulis lagi..aku nk g bersiram dulu..nti blik cik huda mcm2 lak kena sembur..

p/s: tlg bgn ya encik zakwan n rply my text..

mood:mencari encik zakwan yang masih belum memberi khabar berita. :P

Tuesday, 18 May 2010

:(


kolejkolejkolejkolej

mau sakit otak cmni..sebab pa ya kwn2??sebab tiap2 pagi aku kna bgn awl..klas pkol 8..tp asanya da dkt 2 mgu aku x msok klas mr.arul..ngeh3..sangat mls noraini skang ni..haishh!!nk kna btol la..

bosan..ya itu yg dpt aku gmbrkan untuk hari ni..gap pkol 12.30 smpai pkol 4..tercangak ja kt kolej ni..hurmm..mjurla aku nya emosi da stabil..klu x mcm2 da kuar dr mlut comel aku ni..(comel la sgt kan :D)
sekarang ni aku berada lam klas..tgu klas agama yg pkol 4 nti..aku x phm napa perlu da gap jauh2..huhu..ni ja kot coretan hari ni..
salam

mood: bebai kena tunggu lama
p/s:thanx ya encik zakwan :D

Sunday, 16 May 2010

dwet


fenin2..
klu la aku da dwet byk cmni kan..

sebab2 yg menyebabkan entry aku pasai dwet disebabkan(bapa banyak sebab da) oleh

siti murni maslan

alkisah,jam 1410 smpainya aku kt ostel permai nan indah..haha..indah la sgt..ngah best2 smbg tiba2 muni kuar blik..muni ckp 'byr bil ek mgu ni..RM20 sorg tau.sblum blik aku nk'..adeh,muni2,dwet3..ggt baru tau..mjur dia ktua umah..klu aku ganyang nti bergelap lak kami..hehe :P

p/s:muni,pa kta klu ang sttle sorg2 ja bil 2..hehe

mood: xphm..(da agkt tgn ttp xdpt dphmi)



Wednesday, 12 May 2010

:D




i'm home i'm home..

yeyyey
akhirnya aku da smpai ke umah..x rncg pon nk blik..keputusan drastik telah d ambil..huhu..
jam 1730 aku menaiki bas dari medan gopeng n smpai kt shahab pkol 9..x tau la bas 2 cepat ka lmbt..aku tido je lam bas..haha..
encik zakwan amek aku..hehe..thanx abg..lmbt kot dia amek..da thp bosan tgu dia..


muka bosan tunggu encik zakwan

mood:happy :D..saya sayang encik zakwan


Monday, 10 May 2010

*@$%^

damn!arghh..

sdeymarahgeram

reply my text now!!

mood:just encik zakwan

ponteng lagik..

malas..

yaa!!aku sangat malas skang ni..klas pon sesedap asa ja nk p ke x..huhu..(apa nk jd noraini ni)..hmm..td aku skip klas pengajian m'sia n bahasa kebangsaan..apa la naseb aku kan..tyme x p la da kuiz..haishh..nk kna btol en.idris ni..xpasai je sok aku kna wat sorg2..huhu..


mood:xda mood..hek3

Friday, 7 May 2010

mother's day

selamat hari ibu

aku tujukan khas untuk mak tersayang iaitu Puan Aminah Binti Abdul Razak

mak!!aini sayang mak sgt..huhu.. :(..sdey2..nk blik la..waaa

n selamat hari ibu untuk Puan Siti Zabedah bt Mohd Isa
(mak encik zakwan/bakal mertua i la)

pengorbanan seseorang yg bernama ibu tiada bndingan..kita sepatutnya bersyukur kerana mempunyai ibu yg btol2 mnjaga dan mendidik kita hngga dwasa..thanx mum!!

mood:saya sayang mak saya

Wednesday, 5 May 2010

catcheye

hola..
isk isk..
tadi aku fb n da org invite bnda ni..
try la klu korg nk tau pe hasil nya..
selamat mencuba..

PENTING!!!

Cara nak register:
1.klik babybear
2.klik join catcheye
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting
sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok ,siap!

kemudian apa perlu buat?!
1. klik sign in
2. lepas sign in klik reward panel
3. Anda lihat akaun anda ade RM1 (bonus) dan link anda.
4. Copy link anda dan gantikan link saya ini dengan link anda.
5. postkan risalah saya ni ke buletin & emailkan kepada kawan2.
6. Lihatlah tak sampai sebulan anda dah ade 10 orang di level 1.
percayalah! sebab
benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP,KITE KENA USAHA


p/s: xsalah nk cube bnde free..:)

broadband


ohh broadband..
hmm..agk2 kan bila la mak aku nk blikan utk aku ek..isk isk..tp asanya skang aku x mmrlukannya sbb ley guna wifi org..ngee~


p/s:thanx weyh bg aku guna wifi..hehe

mood: :( ..sangat marah pada encik zakwan

Tuesday, 4 May 2010

panas!!


grrr!!

jgn usik laptop kesayangan aku lgik!!aku x suka!!

pesanan huda: don't u dare dok ats tilamnya n kaco bear nya..


mood: aku ngah marah ni..

pharmacy punya keletah

got fever..

haish..

setelah mengalami sakit tekak yg teramat,selsema n demam mula menjejaki diriku..(ayat ta bley blah)..haha..dan ats alasan tersebut aku x p klas..ngee~

semalam, 3/5/2010

aku da g jmpa doktor,amek ubt..2 pon stlah beberapa kali encik zakwan bg warning..haish,degil btol la noraini ni.. :) ..kena mrh baru nk g klinik..hehe..but thanx to encik zakwan, klu x msti lg trok dmam ni..

d sblah paginya, aku p klas..wat ajin la pdhal malas gile..haha..cuma da 1 klas..pengajian malaysia..xla blajar sgt pon..maleh bdk2 pharmacy ni..

mari kita tinjau aktiviti mereka


pertama,tido..sangat d gemari ramai..dgn suasana klas ala2 kutub utara kan..sedap layan mata ni..hehe


kedua,handphone..tidak d sgkal ramai yg mgunaknnya sewaktu lcterer mengaum d hdpan..(termasok aku la 2)ngee~



ketiga,menyembang..wah3..sakan btol..cik kak oii..lctrer kt dpn 2 hah..


n..makan..x rmai..tp da la..huhu

p/s: sori kepada sesiapa yg gmbrnya telah dimasokkan ke dlam blog ini..tidak mempunyai apa2 mksd..

mood:hepi.. :) demam da kebah..

Sunday, 2 May 2010

rumah penuh


fullhouse..korean drama

layan kot tgk cita ni..aku pon x penah tau sejak bila aku mnat tgk cita2 cmni..jgkit dari huda la ni.. :P..bosan punya pasal kan..tgk je la..hmm da abeh 16 episod pon..aku x tgk dari awal pon tp ok la..ilangkan aku nya bosan n cuci bebola mata(nangis kot)haha..

komen saya: sangat best :)

komen huda: menyayat hati


mood: sdey kerna dimarahi oleh encik zakwan sbb x amek ubt :(

virus oh virus

waaa..sakit!!!

pasti tertanya2 sakit apa yg d tanggung noraini kan..noraini d jgkiti virus dan sekarang mgalmi sakit tekak ter amat kla sgt..waa..pharynx aku da asa nk tcbut ni..x sgup nk batok lagi ah..

:(..ni msti kes d jgkiti dari cik huda..huhu..tp dia sakit pon d sbbkan mulut masin aku..aku yg beria nk dmam alih2 dia yg dmam..siap ngidam nk mkn moi sup..mnja btol cik huda ni..

berbalik pada sakit tekak td..aku da suarakan pada encik zakwan..dia sroh mam ubt x pon jmpa doktor..adoii..mls kot..huhu..tp thanx abg sbb bg nshat.. :)..tgk la ptg nti klu mkin trok baru nk mkn ubt..hehe


moi sup=bubur nasi + sup

mood:lapar..tp nk mkn susah..huhu :'(

Saturday, 1 May 2010

roti canai

makan lagi..ya..suda 2 3 ari aku mengisahkan tentang makan dalam blog aku ni..haha..sangatla gemar akan makanan..tiap2 mlm mkn..waa boley naek badan cmni..huhu..tp best tau mkn..hehe



roti canai..itu makanan kami mlm ni..hehe..thanx pacik sbb jual kt kami.. :D
wahh..sangatlah sedap..maybe kami lpar kot..haha

see..just aku n huda ja yg mam..husna menghilangkan diri..fiza n muny blik kg..


mood:makan makan dan makan :D

:)