ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Wednesday, 30 June 2010

libress

hye hye..
selamat pagi suma..
pagi la kan da masok hari baru~~
tgk pic tekejut x??aku stdy..study okeyh..
haha..
wlupon depan da lptop..blogwalking + facebooking.. :)

heran x aku kerap tulis blog..actually aku xda bnda nk wat..tipu semata-mata :)

da benda nk syer..klik gmbr 2 untuk penerangan

sory gmbr tecik
ini untuk kaum hawa sahaja..kaum lelaki tgk boleh jgn mnx sampel lak..memang nk kena lepuk la..

bnda ni aku jumpa wk2 dok blogwalking..bc sndri la untuk keterangan..

_________________

aku masih sedih :(


Tuesday, 29 June 2010

jatuh air mataku



waa..sob sob sob..aku masih menitiskan air mata..xtau sbb pa..sat ok sat nangeh..aku pon x psti jika kilang air mata aku da masalah..eheks..
waa..xmo nangeh dah..mata plis..xmo kuarkan air lagi..bgkak nti..x rupa org lak aku nti..
:'(

ok2 dah2 xyah nangeh..malu la..
_________________________

now nk cita pasai award..
award!!


thanx minie bg award ni~~

1. Ceritakan bagaimana usaha anda mencomelkan blog anda ?
comel ke blog saya..terima kasih :)..jalan2 tgk blog org amek ilham x pon tya tuan blog cmna nk bg cntik

2. Website yang selalu anda pergi untuk membantu anda mengedit blog ?
http://www.glitterfy.com..katun comel2..

3. Tuliskan 5 perkataan yang menggambarkan diri anda ?
seorang penuntut
suka nangeh

malas
wahh x sgka aku ngaku
comel perasan pulak
syg zakwan


4 . Tag kawan-kawan yang anda rasa patut menerima award ini ?

sapa nak amek lah :)

final hancus

hai bloggers..

aku baru smpai ostel ni..penat gila vavi lah..hadei..nk boley balik pon separuh nyawa ilang..ya ampunn..huhu..sapa yg stdy masterskill ipoh ja yg tau betapa azabnya tgu bas nk blik td.. :(

pg td aku exm bahasa kebangsaan..final exam ok..
tp aku x dpt jwb :(
bkn x stdy tp soalan maha hebat..sastera2 ni mna la aku pndai kan..cmpur lak sejarah melayu pa suma lg..mmg sdey gila la..

andd..
sepanjang exam td kepala otak x fokus pon kt exam..tp ngah memikirkan masalah..masalah ke??
ntahla..tp siyesly aku hampa gila ngan paper td..
redha je la klu result trok..
:(
otak..plizla..xmo pkir bnda len.. :((
sok da 1 paper g..arap sgt sok ok..xmo jd cm td..tgk paper bm tp otak lepas ke len..
huhu..ok2 dah2..xmo ingt pasai td..da lpas dah pon..
tumpu untuk sok..

otak plis jnji x wat cm td lg..siyes nk nangeh..
:(

mood: emo japp..

not in mood

:(
aku sdey..
aku wat pangai elok2..
cmni lyn..
xpe la..
aku sedar aku terok..
skurangnya2 aku reti ubh pangai..

siyesly kecewa

op9~~

award 2

award ke 2

huhu.. :)..award ni muni yg bg kt aku..thanx2

1. Anda mesti bagi pujian kepada pemberi award nih
thanx muni bab bg aku award ni..ang ter best lah..cmna g nk puji ni??xpndai lahh

2.Bagi blog kt 10 yg laen
http://girlish87.blogspot.com/
http://ifatasya.blogspot.com/
http://kayyana85.blogspot.com/
http://hilary3music.blogspot.com/ http://spinningmindofmine.blogspot.com/


erk!xckup 10 la..hadei

sapa nak amek la..tulus ikhlas bg ni

3.Beritahu mereka diberi award
ya2 akan bgtau

4.Bagaimana anda digelar blog yg best and great
hah??aiceh..xde la best sgt pon..

mood: nak tido..sok da exam..wish me luck :)

Monday, 28 June 2010

study

haihai
ish x smpat lak nk update blog smalam..maklumla sibok membaca..kan final exam da start
haha..

exam start pg td ngan paper pengajian malaysia..ya ampunn..sbjek pling x mnt 2..huhu

tp ok la boley jwb td..:)

keputusannya pasni la kan..

xda pa yg best pon rini..cuma da tukar header..tgk blik cm kanak2..kan kan..

sok paper mpw 1113..nk stdy..op9

mood: bahasa kebangsaan :)

header saya


header baru lagiii..
huhu..
apa kata anda??

Sunday, 27 June 2010

imy 2


aku rindu dia..
tp dia x rndu aku pon..
:(

acc fb deactivate..da mslh teknikal
blog mgkin akan aktif slpas aku mnd final exam..ngee~
jgn bosan buka blog tau..nuff x naek nati..eheks..

k lah op9 dlu..mcm2 bnda nk wat ni..


en3 tanpa tajuk

tik tok..
weyhh..usha jam 2..pkol bapa dah noraini oii..x asa nk tido ke??huhu..sbnarnya,bukanlah noraini x ngantok tp noraini xdpt tido lagi..cian aku kan..puaih pejam mata da ni..mata ni ttap x nk lena..dah 2 mata ni keja nk kuarkan air ja..saya bukan nangeh ok..xtau sbb pa..

klu da bc en3 sblom ni,aku da telan pndol kan..tp cm xda efek ja kt aku..bdn ttap pns..nk kena tido lam peti es kot..haha

**aku bosan**
utk ilangkan bosan 2 aku asa nk bc bku la..tolong jgn gelak..saya ngah siyes..haha
peringatan final exam isnin ni..

dah2 op9 cepat..baca buku then tido..

mood: ngah ajin cket ni :)

demam

selamat hari baru:)

hee..saja jenguk blog yang mula bersarang ni..huhu..bloggers yg singgah 2 maaplah aku x smpat nk update lah..mood blog 2 ilang sat..:)

mlm ni gedix cket nk menaip..actually aku baru pas mam 2 biji panadol + air sejuk..pala ni asa berat sgt..bdn pns..mata pedih..aaa..xmo demam xmo demam..exam ni..huhu

emm..nak tido dah..op9 dlu

mood: saya x sihat ni..encik zakwannn...

Saturday, 26 June 2010

help!!!

bloggers..
tolongg..
apa kegunaan bnda ni??tlg la terangkan..
sumpah x phm..
huhu
:(

Friday, 25 June 2010

saya sibok

saya sedang sibuk!!
xdpt mengapdet..tgu k..muncul mood blog akan di apdet~~
:)

Thursday, 24 June 2010

only u..

7

i love u baby :)

cm x sgka kan bang..da 7 bulan..hehe..pdhal kita sgtlah suka gaduh..haha..dalam sminggu wajib gadoh n nangeh..

selamat ulangbulan ke 7 :)

dari noraini buwat kekasih hati muhammad zakwan

moga jodoh kita pnjg

bloggers..doakan kami bersama okeyh

:)

Wednesday, 23 June 2010

tag

aku di tag..oleh cik murni..jom2 kita wat sama2

1. The phone rings.What is your ring tone?

kesha-tik tok

2.Did you go anywhere yesterday?
g tesco n psar mlm ngan mak..malam g psr mlm ngan adk

3.Who was the last person you shared beds with?
kucing..hehe

4.Favorite drink?
xtau la..bantai ja suma

5.Does the person you like know that you like them?
mestilahhh

6.Last time you talked to your mom?
xsat..

7.Where are you right now?

kt dpan tv kt umah..alor star

8.If you HAD to kiss the last person you kissed, would you?
aa..xphm ayt ni.(bengap omputih)

9.Favorite gadget in the kitchen?
mug..haha

10.Favorite pie?
aku mkn pie ke??

11.How is your hair?
haha..xpenah kesah cmna rupa sbb bertudung

12.Where's the last place you walked to?
jalan masok bilik

13.Last time you had a sleepover?


15.What are you doing?
tgk tv + fb + tgu encik zakwan text

16.Have you been in a car accident?
xnah kot..moto ye la

17.What is the last thing you said aloud?

adik!!!!..sebab pa ntah td..

18.Who's the 1st person on your missed calls list?
kakmiah

19.What did the last text message you received say?
l0ve u 2...

20.Last time you went to the beach?
x ingt la..lma dah kot

21.Story behind your friendster song?
friendster??someone trgkan

22.What's bothering you right now?


DESCRIBE YOUR:

23.Wallet?
purse biasa ja..mak bg..sblom masok kolej dlu..lama dah pkai

24.Eyes?
itam x itam sgt..mata besar..tp pkai spek..nmpk comel..haha

25.Life?
kehidupan yg normal

26.Doing this weekend to come?
blik ipoh..waaa..final exam

27.Wearing?
baju + seluar

28.Wanting?
digital camera..heee

29.Listening to?
apa2 ja..

30.What do you smell like?
ha??

31.Do you sleep sideways, facing up or down?
mlntang pas2 mengiring pas2 sembam muka kt bntal..haha..

32.Do you like seafood?
xsgt tp mknla

33.Do you play soccer?
haha!!tidak..encik zakwan boley guling gelak klu aku men bola..

34.Do you consider yourself a study freak?
xla..stdy pon jrg2..

35.Do you speak another language other than English?
bahasa melayu la..sgt fasih + loghat kedah ok..

36.What did you do last night?
text + fb + blogwalking

37.What do you hate?
xsuka kena marah..satg mesti nangeh

38.Orange or apple juice?
apple la..

39.Who were the last people you went out to lunch with?
mak..kemarin

40.Last thing you ate?
buah limau

buat suma blogger yg singgah di sini..anda di tag

Tuesday, 22 June 2010

bloggers..pliss

saya mengharapkan komen dari anda..
tntang layout dan susunan
adakah nmpk sgt semak??

p/s: anda juga diminta tolong ye encik zakwan..

novel pulak

agak bosan di malam hari ditambah dengan hujan kt luar yg menyebabkan tenet aku tesangatlah lembab..buka u tube x gerak2 pon..haish..geram btol aku..
emm..sejuk ni..plok2 tarik selimut lena best ni..ehek..

musim bola..
bola bola bola..encik zakwan layan bola yg ulangan td..yg live x tgk..bejalan merata..opss!!..haha

so nk ilang bosan aku layan novel mlm2 ni..pagi kot..ahh wat ever la..

jom2 baca novel ngan aku..
______________________________

sinopsis

MENGAPA kau tinggalkan aku ketika cinta ini sedang mekar mengharum? Sedangkan kau tahu aku tidak bisa hidup tanpa kau di sisi. Jangan kata kau lupa saat-saat manis yang pernah kita lalui bersama. Kita pernah menabur kasih dan cinta di taman hati. Kupersembahkan segala yang aku ada untukmu. Apa lagi yang kau mahu sudah kuturutkan. Kerana cinta, kasih dan setiaku, kerana janji dan sumpah yang kau lafaz dulu, air mataku ber­linangan. Tapi kau pergi jua...

Yana mengharungi liku-liku hidup sendirian setelah Razman pergi menghadap ILAHI. Jiwanya nanar. Cinta yang terbina sejak di bangku sekolah tidak kesampaian. Luka dan sengsara di hati dirawat sendiri dalam kepayahan.

Kau kata, aku bagai lilin yang menerangi kegelapan duniamu. Kehadiranku umpama air di kali yang menyegarkan perasaanmu. Kau sedia berkorban untukku. Sedia merawat kelukaan hatiku. Ku dibuai cinta, kasih, sayang dan rindumu yang luhur sejati. Tersentak aku dari lamunan yang panjang. Mawar tanpa haruman tidak mungkin disunting buat penyeri syurga asmara. Di tangkai jua ia layu...

Cinta Fariz terlalu luhur untuk Yana. Bergetar jiwanya setiap kali berada di sisi jejaka itu. Namun, sudikah Fariz menerima dirinya seadanya? Apatah lagi keluarga Fariz terlalu me-menting­kan maruah dan prestij. Layakkah dia berganding dengan je­jaka yang berjaya menakluk hatinya itu?

p/s: best gak la novel ni..dah byk kali bc tp tetap nk bc lagik.. :)

Sunday, 20 June 2010

selamat hari bapa

happy father's day


yummy!!:)..thanx abg teman td..nanak mai amek kt umah keyh..


sila abaikan latar belakang yg x comey 2

thats my ayah..nsem x ayh aku??ngee~
selamat hari bapa buat ayah tersayang

EN. AZHARI BIN ABDULLAH


yang telah banyak berjasa untuk aku n adik2 aku..


dan ucapan selamat hari bapa buat ayah encik zakwan

EN. MOHAMAD ZOHRI BIN DERANI

:)
p/s: i love u ayah :)

mood: hari bapa

Friday, 18 June 2010


gambar xda motif..hoho..ngah siap2 tgu mak



bekfes pg td..kt tapah..sori gmbr wk2 nasi pnuh xda..hehe..(kopi ayh pon nk interprem)



depan umah pakteh..ngah siap2..:)

depan spital..hoho

hah!!tetiba

hola..aku kt kl skang ni..hoho..msti plek kan cemana aku ley da kt kl.padahal smalam aku kt ipoh n beria-ia nk blik kedah kan..hehe

meh nk story mory

alkisah..

td jam 5 pg nset aku bunyi..adoi..plek kot sapa kol pg2 kan,.ingtkan ifa gerak tp mak yg kol..
hah!!mak kol..sebab pa ni..
mak ajk p kl sbb pakteh skit..so sad dgr pasai pakteh td..now aku kt umah pakteh la..satg nk p spital tgk pakteh..da gmbr ni tp nti la upload..skang ni xda kabel lorh..



p/s:sori ifa aku x p klas gak rini..



mood:letih..tido sat ja td..huhu..thank abg tman ayg td keyh..ily :)

jom jom jom

balik kampung..yeye..nak balik nak balik..rndu katil..huhu..rndu famili rndu umah rndu kucing n tersangatlahh rindu kt encik zakwan..huhu..
wat cm trok ja kan..mcm la dah betaun x blik..pdhal dok ipoh ja pon n nk blik alor star..3jam stgah da bley smpai..ikot pacik trans la..hekhek..

tadaa!!!


tengok2..haha..tiket..uish2 excited plek lak kan aku ni..hoho..ok2 suma jom la ikot aku blik umah..theee

dalam bekemas2 td tetiba perut lapaq..haish lapaq selalu..huhu..encik zakwan sroh mam tp aku xnk..diet la kunun..hek tapi x mpu la..da lpaq thp kebulur ni..(penggunaan bhsa pasar..haha..MPW113)..nk x nk aku mam la gak..ahaks..nk diet sgt..


megi +air milo=sedap..sbb aku lpar..cik huda yg habiskan..haha


1/3 brg nk nk wak blik..ngee~


p/s: ni last day aku utk sem 3 tau..final exam menjelang~~

mood:sonok telampau


Wednesday, 16 June 2010

award pertama

post lagi post lagi
haha..hepi plek ja kan aku ni..ha meh nk cita pasepa aku hepi..blog aku dpt award weyh..baru 3 bulan kot da dpt..hahaha..sukasukasuka..tlgla sama2 suka dgn saya..:)

meh tgk award tersebut..jeng jeng jeng




wallaweyh..theee..sori2 agak tekinja2..ngeh2..

jom jawab soalan

1.Apakah nama blog anda dan kenapa anda memilih name itu ?

nama blog saya noraini kerana itu nama saya(skemanya ayt)huhu

2.Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu ?

www.norainiazhari.blogspot.com..noraini binti azhari nama saya :)

3 . Apakah method dalam penulisan anda ?

method?huhu..cuma tulis apa yg aku wat tiap2 ari..kisah aku,dia dan kawan2..

4 . Pernah terasa nak hapuskan blog anda ? Sebabnya ?

penah2..

5 . Pernah tak ahli keluarga anda membaca blog anda dan ape kata mereka ?

xpenah pon..cuma ayah n mak tau anaknya ni ada blog

6 . Apa perasaan anda apabile orang lain mengatakan bahawa anda punya blog ini buruk sedangkan masih ada yang mengatakan blog anda chantek ?

xpenah lagi la org kata buruk ataupon puji..klu kata pon biarla..my blog okeyh

7 . Bilakah anda mempunyai blog ?

5 march 2010

8.siapakah orang pertama yang mengetahui anda mempunyai blog

cik noor hafizah bt abdul rahim..dia yg bg tunjuk ajar n sbb dia aku mnt blog..

9. apa perasaan anda apabila orang asyik mengatakan tentang blog anda si sekolah @ipta @ipts?

blog x femes..so org x bckp..:(

10. 10 orang untuk ditag

www.ifatasya.blogspot.com
www.kayyana85.blogspot.com
www.girlish87.blogspot.com
www.spinningmindofmine.blogspot.com

dan bloggers sekalian..award ini untuk anda :)


:)

1 word
alhamdulillah

sudah selesai..no more mslah untuk sem 3..:)

mood: hepii..sila ucap tahniah untuk saya..tepuk tepuk

dupdup

selamat pagi

aku skang lam klas klas ict dan sgt berdebar untuk wat presentation untuk group kami..yela kan mcm2 masalah berlaku sebelum datangnya aku ke kolej..

1.pg tersangat lah mls untuk bgn..klas start pkol 9 tapi aku n fiza smpai pkol 10..ngee~
2.nk mnd..asa cm masalah besar ja sebab air 2 terlalu sejuk..
3.tudung x jadi..haish, tyme kalut2 tdg lak wat pangai..
4.smpai kolej baru nk edit tambah..wat keja last mnt la ktakan..tup2 lappy fiza batery low lak..

dann
masalah besar,aku sangat lapar sekarang ni sementara tunggu turn..madam,can i hve my bekfes dulu..hekhek

muka aku sgt buruk bila lapar..haha
perhatian:sila jgn komen gmbr saya..admit ianya sgt buruk..hoho

mood:dupdupdup

Tuesday, 15 June 2010

kawen!!

aku nak kawen!!!

haha..gempak gila kan tajuk kali ni..mesti tertanya2 bila kan..bila nak nikah pkai bj kaler pa..huhu

ok2..rilex2..

itu cuma tajuk perbincangan kami malam ni..haha..best kot..

jangan risau,kalu btol aku nk kawen suma kengkawan aku termasok lah blogger sekalian..heha..

2 ja,.nk smbg wat asgment blik..huhu

p/s:blajar pon x tntu da nk kawen..ahaks..

mood:terlalu gembira..ily encik zakwan

Monday, 14 June 2010

last week

letih otak..
huhu..buruk kan ayat 2..hmm..actually xda bnda nk tulih sgt pon..tp nk mengupdate jugak belog kan..minggu ni merupakan minggu last untuk semester 3..bakal masok semester 4...hah..cm x pecaya ja..

lupakan dulu tentang semester 4..bebalik pada minggu ni..minggu ni merupakan minggu tersibuk bagi pelajar malas cemerlang macam aku sebab minggu ni nk kena submit suma asgment..huhu..cmna ni cmna ni..krgan cuma da 7 page baru..dia nk 10 page..waaa..kering otak dah perah idea ni..help help help..

p/s:sapa2 tolong aku..huhu..penat dah ni..td pon tido depan lappy cm2 ja..

mood:mencari..encik zakwan missing..

Sunday, 13 June 2010

sayang

post yg ke3 untuk hari ni..haish..byk plak aku post kan..ngee~

aku sayang dia aku cinta dia aku nk dia untuk selamanya
encik zakwan,siyesly saya xnk kehilangan anda..saya sangat2 sayangkan anda..saya juga sayangkan hubungan ni..ok,saya tau saya bodoh but pliz,jangan bg saya berterusan cmni..



he's...
encik zakwan saya
mai boyfie
mai sayang
mai chenta
mai uchuk
mai buah hati
mai peneman
mai pendengar masalah n pemberi komen
senang cakap
mai everything to me
hope will last longer

love u damn much

mood:jiwang tyme..

contest!

photogenik or photogedix
Align Centrehahaha..
ok2..td aku jejalan lawat blog then aku jumpa contest ni..aku pon hapa lagi..join la..

anda photogenik??
ya itu nma contest tersebut..aku pon join la..mklumla aku pon suka gak amek2 gmbar ni wlupon aku ni x bapa lawa sgt kan..alhamdulilah noraini sedar diri

syarat2 penyertaan

1.terbuka kepada semua peringkat umur.
  • dah sah aku boleh

2.gambar anda seorang ! kalo ade org laen,akan direject :p muahahaha !!

gambar di ats wajib diletakkan dalam entry anda

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya!! hihi :P

4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)
  • ok..encik zakwan..nanti gambr kita lak

5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY
  • ok dah pon :)
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
  • ni entry nya.. da wat

7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)
  • da letak..tengok2

8.tarikh tutup contest ini 30 jun 2010

then kena tag 3 org..
fiza.
murni.
ifatasya.


gmbr ni aku suka sbb nmpk aku cm krus cket..then senyum yg comel 2..ahaks..ni 1st gmbr aku bg kt encik zakwan..*winkwink*..

gmbar 2la aku pertaruhkan..sekiann

p/s:ada peluang ke??

thanx ifa

aarghhh!!

tingtong!ha 2 bukan bunyi locong pintu tp bunyi msg masok kt npon buruk kesyangan aku..ngeh2..
aku dengan asa penuh mls buka la mata tgk kan..ingtkan encik zakwan msg ucp moning..tp bala dtg..haish..kenapa ni noraini??apa bala2..

msg tersebut berbunyi
'weh taw x da asgment sejarah?dya bru bg jmaat da 6 soklan'
waaa..xka 2 d pgil bala..hadei..yg da pon x siap lgik ni + lg 1..waa..mati la cmni..huhu..nak nanges nak nanges nak nanges..sob sob..sempat ka nk wat ni..huwaa..

hmm..nk kena op9 ni..wat asgment..tata

p/s:ifa,aku da sakit otak ni..haish..

mood: demam asgment :/

Saturday, 12 June 2010

world cup



bola.bola.bola
demam bola..bukan aku k..aku x mnt ppon bola2 ni..huhu..tp da skang ni musim bola,aku pon tergedix la nk tulis gak..hehe

ok..berbalik pada bola..team apa korg mnt??aku dah sah la x mnt pa2..encik zakwan??em xtau la..xnah tya..encik zakwan,sila bgtau saya ok..wlupon saya xnah tanya kt anda.. *winkwink*
ha jom2 kita usha jadual perlawanan..
klik gmbr ni

mood:saya x gila bola..saya gila blog..haha

header


header baru..yeay..comey kanss..hakhak..serabut ja nmpk..aku x pndai sgt nk mengedit2 ni..mklumla xda seni..ni ja yg mpu wat..cun la 2 kan..ops!terpuji diri sndri..hik2..

p/s:sila tinggalkan komen untuk header ini..

mood: hepi2..tepik tepuk..ucap thniah kt diri sendri..ngee~

saja saja


mood: ini mood sekarang..

Friday, 11 June 2010

jumaat

jumaat yg membosankan..
meh kita tgk apa ja aktiviti aku arini..huhu..

pagi td aku tman ifa g byr bil..memusing kami kt tanjung rmbutan cr pejabat pos..mjur la mulut aku yg rmah ni dpt menyelesaikan masalah..haha..aku tanya kt pacik sblah cimb 2..sblom 2 aku tekena ngan pacik juai goreng pisang..ceh x patot btol..thanx pacik

aku: pacik..nk tmpang tanya cket..
pacik: ye dik..nk goreng pisang ke?
(pekak ke pacik ni)
aku: bukan2.nk tya ni
pacik: ohh..apa nya?
aku: pejabat pos kt mana ye??
pacik: tu(smbil tunjuk arah blakang aku)
aku menoleh
aku: yg 2??
pacik: yela yg 2
aku toleh lagi skali..tonyoh2 mata..cm x cya
aku: la bia btol..ish bruknya
pacik: haha(gelak kuat lak 2,malu aku)..2 tapak lama..
adeh
aku: oh..abaq la awai2..dah 2 kt mna ni nk byr bil??
then pacik 2 pon bgtau la kt mna..klu dia bgtau awai kan senang..

p/s:msti korg tertanya2 kenapa aku x cy apa yg dia tnjuk td..haha..pacik 2 tnjuk tapak pejabat pos yg dlu..pejabat pos 2 amatlah burok..da mcm umah antu aku tgk..gmbr x smpat lak nk snap..huhu

ok..tamat cita tersebut..now,nk cita pa aktiviti laen untuk arini

gambar ni xda kaitan pon..sja nk tnjuk pintu umah
hahasori2..teruskan membaca


makan

tido
mandi(ops!!xley tgk dalam la)

susun kasut..haha..actually bukan susun kasot..amek kasot kt luar wak masok lam umah


sila abaikan tentang burn di kaki aku
menyapu??oh tidak..posing ja..hahaha

dan
.
.
.
.



hahaha..cik huda amek kt kolej..haha..tunggu..byk bnda lagi akn di ambil dr kolej..hahah

itu saja untuk entry kali ni

pssstt!! dah pndai cket2 tntang blog..thanx yg mmbca n mengajar..

mood:____(x pasti)

blurr

adehh..sakitt gilaa..waaa :((..

ok..sebenarnya bnda x da kaitan ngan entry aku kali ni..

malas..aku mmg mls..so jgn heran byk entry bekisah tentang bnda ni..haha..ada sapa2 ley bg tips nk ilangkan mls x???waa..

orang ckp kena displin baru x mls..yeke??isk isk..konpius2..aku displin ja tp mls..ngee~~..

haha..ok la..xda bnda nk tulis sbnarnya..tp sapa da cara kongsi2 la..:)

mood:xda mood..sakit ni.. :(

Thursday, 10 June 2010

asgment!!

hadehh..humphh..*blurr*..

haish..kenapa kenapa??ok..meh dkt2 nk gtau..meh dekat lg..lagik dekat..ha ni nk abaq..minggu depan kena submit 3 asgment..hoh what the fffishhh..oopss!!sangatlah baek x baek mencarut k..

skang ni aku ngah berusaha untuk mnyiapkan asgment tersebut..xda idea ni..huhu..krgan bm wat 10 muka surat??byk kot..benci sayang gila kt encik idris..huwaaa

okeyh2..sudah2..op9 cepat..nanti lgik byk yg aku mengarut..


encik zakwan *winkwink*

p/s : abangg..nak mnx tlg ni..ley kanss


mood: mengharap..hehe

toilet kolej

good moning..ouh da tgahari rupanya..tyme aku bgn td pg lg 11.53..huhu..5jam ++ ja tido..waaa x pueh gila..mata pon sakit n mcm org nanges ja..huhu..aku x nanges pon tau!

2ja nk bgtau..encik zakwan..anda sedang bc blog sy ea?? ;;)*winkwink*..terima kaseh..tepuk tepuk

eh2 hampir terlupa..cemana aku ley bgn ni..cik syafurin (klik2)gelak kuat2..haish terbgn la aku pon..nk kna btol uyin ni..ok berbalik pada awl..kenapa dia gelak kuat2??ha meh nk story,cuba korg tgk kt bwh ni..

sila abaikan sarang agkut2 tersebut

actually bnda 2 dia kopak dr toilet kolej..hahaha..betuah btol..nk sroh dia amek lg la..nk lekat gak..ngehahah


mood: ngantok lagi ni..huarghh(nguap ni)hahaha

jam oh jam


abaikan tentang kecantikan jam di atas..

entry kali ni bekisah tentang jam..huhu..mengapa??haish..bkn aku nk jam 2 tp dr td aku tgk jam lappy aku ni..cuba tgk lagi sekali..sekarang ni 5:50 pagi..wahh awai nye bgn..opss!!bkn..aku maseh blom tido..belum tido(highlight disitu)..huwaa..nak tido nak tido nak tido tp mata ni xnk tido..da puaih pejam mata pon..wawawa..nk wat cmna ni..dah la klas awai..konfom lah ngantok lam klas..

ok..berbalik pada jam..5:52..wahh cepat gak aku taip..cepat ke??hahaha..
mari lihat perbincangan pendek d bwh..

lappy : kenapa x ley tido ni noraini sayangs??
noraini: td ptg kan kami da bntai tido smpai 9 smalam
lappy : oh ok..padan muka..

ceh kureng nya lappy..pijak baru tau..dah la wc suka sgkut..huhu
hmm..apa yg aku ngarutbni ye..ni lah pdhnya tido ptg..kan da xley tido..suma tido nyenyak..dengki ni dengki..asa nk ggt je tau(ditujukan untuk encik zakwan..saya suka ggt dia :D)..hahaha

dah la merapu cket2..nk try tido jugak..that's all..

mood : tingin nk kawen..haha..xda kaitan lnsung ngan entry..



photoscape

photo scape
yeah..
akhirnya aku da pndai wat apa aku nk..see


haha..bnda sng pon aku x reti wat..(gambar yg sama utk desktop n blog..ngehaha)

credit 2 nur afifah syahidah sbb ajr bnda ni..huhu..
klik sini untuk melihat ifa

da lg bnda yg d wt kt photoscape ni
jom2 teropong tgk


credits to encik zakwan..dia yg edit suma ni..



mood:sangat2 hepi tau wat bnda baru

Tuesday, 8 June 2010

i got it

finally, i got my own broadband.. :D

suka gila ah..mjur la tyme da promosi lg..klu x knfom kena potpet ngan mak aku..nk kna masokkan dwet lagik kt akaun ank kesayangan dia sorg ni..

maxis broadband..2 yg aku plih..x bley guna lagik ni..uncle kt giant ckp,tgu bg msg baru ley guna..i'm waitingg..






p/s:kepada sesiapa yg mencari broadband,bek beli cepat..promotion ni abeh esok..haha..

mood: gelisah, menanti encik zakwan..abgg..where are u??

sudah-nidji

salahkah aku mencintaimu
memiliki mu menyayangi mu

nidji-sudah
ntah napa saat ni lirik ni maen kt pala otak aku ni..2 ni ja lak 2..hmm..aku sedih ka?sedang menangiskah aku?xda sapa yg tau pon..xda sapa nk kesah kan..it's my own life..

1. Sedihkah aku?
Ya

2. Sedang menangiskah aku?
Ya

3. Pendengar setia masalahku?
Babybear.. Thanx

p/s: baby bear..andai kau rasa isi hatiku..

mood: _______

Monday, 7 June 2010

:P

:P

wahh banyak ari ni x update aku nya blog..actually mcm2 nk tulis tapi ayt xda la..huhu..pala otak ni sgt mls..waa..

mood: saya sudah rindukan encik zakwan

:)