ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Wednesday, 16 June 2010

dupdup

selamat pagi

aku skang lam klas klas ict dan sgt berdebar untuk wat presentation untuk group kami..yela kan mcm2 masalah berlaku sebelum datangnya aku ke kolej..

1.pg tersangat lah mls untuk bgn..klas start pkol 9 tapi aku n fiza smpai pkol 10..ngee~
2.nk mnd..asa cm masalah besar ja sebab air 2 terlalu sejuk..
3.tudung x jadi..haish, tyme kalut2 tdg lak wat pangai..
4.smpai kolej baru nk edit tambah..wat keja last mnt la ktakan..tup2 lappy fiza batery low lak..

dann
masalah besar,aku sangat lapar sekarang ni sementara tunggu turn..madam,can i hve my bekfes dulu..hekhek

muka aku sgt buruk bila lapar..haha
perhatian:sila jgn komen gmbr saya..admit ianya sgt buruk..hoho

mood:dupdupdup

1 comment:

Reedzuan_oNe said...

haha..cik aini..lebih2 tmbh ngan makanan yang ditonjolkan plak lagi berkeroncong kann

:)