ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Monday, 19 July 2010

new sem

selamat datang SEMESTER 4 dalam hidup noraini..

rini 1st day masok sem 4..1st klas da xp sbb xtau jadual..bkn slh kami tp slh pengurusan pelajar sentiasa betul..tukar meja masa timetable xgtau..thee..wat mcm aku p ja klu tau pon..

td da bekenalan ngan cik pharmacology 2 dan cik dispense 2..mungkin sok atau atau lusa akan diperkenalkan dengan cik pharmaceutic 3, cik hospital pharmacy dan cik b.s..agak x best sebb lecturer tukar..waa :((..nk mcm sem 2 dlu..

lecturer sem ni mcm x sporting..ckp cket da kena sound..beh 2 lam klas nk aku diam la??dah la b.i yg mcm tut lcturer sy dr india..xphm pon kna wat2 phm..miss,tlg jgn grg sgt..kami aku x suka..

dah sign slip registration utk sem ni..amek gmbr tp blurr yg amat..sbb lec 2 lah..n da dpt jadual baru..aku amatlah x puas ati ngan jadual 2..

stop here..xnak potpet lagi..kisah seterusnya bekaitan jadual..tata

mood: tensed ngan npon aku..dia tulis no access to network(cm2 ke eja access?)xda line nk msg encik tersayang..

1 comment:

diraja22 said...

patut encik tersayang, tertunggu2..

:)