ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Friday, 24 September 2010

exam da selesai...jom abehkan masa

selamat hari jumaat

hoyehh..midsem da abeh tadi..misem semester ke 4 diakhiri dengan subjek behavioral science yang memegang kod FST2413..
boley jawab tapi betul ke x sila tanya kepada miss hidayah..:)

seronok mengalahkan orang yang da abeh 3 tahun diploma..x boley belah..alang alang exam da selesai,aku n nurtaifah mansor menghabiskan masa kat hall..

cam hampeh je ayt lepak kt hall..ekceli tadi kt hall da benda pelik pa ntah yg di buat oleh senior healthcare..dari kemaren lagi ada benda ni..tapi kemarennya x meriah sangat..

first tadi melawat booth yg ada makanan..mmg kaki makan kami ni..ada mknan sarawak..keropok lekor ikan yg macam kt pasar malam taman perpaduan tapi lebih keras dan membuatkan rahang aku sakit..klu baling kt arnab uyin boley mati haiwan 2..
pas2 da umai ikan..yang aku tau ikan mentah + cabai bawang n halia kot..rasa jugak tapi pedas..nama ja orang kedah tapi x tahan pedas sangat pon..tekak manja..haha


benda kt bawah 2 tuhau,bahan utama bunga kantan..yang ni x asa pon sbb x best



booth seterusnya da mkanan india kot..sebab da maruku tosei segala..aku x bmnat lak nk asa bnda 2..
tapi ifa amek gak 1 bnda nama muttu..x pasti la cm2 ke eja..di buat dr beras + kelapa + gula merah..sumpah x sedap..

inilah muttu

benda ni da kt ci2 td

booth kawen2 pon da..siap boley lukih2 inai..klu depa nak lukih kt betis lawa aku td nak la gak..hikhik


hantaran kaum melayu

hantaran kaum india

da mcm2 g td..yg brg baby,penjagaan kulit muka n kraftangan pon ada..

hmm 2ja kot..nanti klu tingat lagi smbg taip lagi :)

p/s: x sgka depa ni ada bakat gak..huhu

No comments:

:)