ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Thursday, 28 October 2010

bukan x nak study


kehangatan exam semakin terasa.. kepala asa nak meletup n otak nak teburai.. sebab study banyak sangat.. ok 2 aku tipu.. sebenarnya sakit pala sangat sebab malam ni jugak nak kena abehkan semua chapter utk hospital pharmacy.. huh.. kena berusaha habiskan semua 2 sebab ada test and viva.. x pham kenapa perlu test masok semua chapter..

bagi yang x tau,viva bukanlah sebijik kereta.. dan kalau salah eja akan menjadi vavi.. haha.. viva 2 lebey kurg macam oral test la.. aku x suka bnda ni sbb aku mudah gugup...( bajet karangan spm,pakai bahasa begitu).. pas2 aku ni x pandai nak cakap omputih.. haishh

macam panjang lak kan entry ni..

aku nak lepas tension ni..eheks..ekceli saat ni nota bergelimpangan di tepi, lappy buka nota lam local disk d, biskut2 bagai.. nak study hard la konon.. last2 cik blog menjadi tatapan mata.. heh!

tingtong! 1 msg receive

'stdy je la..jangan jadi pemalaz k..' msg diterima dari encik zakwan..

erk!


Sunday, 24 October 2010

belum lagi setahun

selamat berhujung minggu

aku ingt nak stop blogging smpai final exam.. tapi x mampu.. malam2 tangan teketar ketar sebab menahan dari wat post baru macam lam umah da akon penghawa dingin... bajet macam dok hotel padahal dok hostel x cantik yang kdg2 panas yang tingkap sliding kadang2 sgkut sebab da benda bawah taya kecik.. ngeh ngeh

penat baca mukadimah aku wat?? sori sori.. ekceli aku bosan.. baru pas wat asement yang melambak lambak mengalahkan student phd.. student phd banyak asement ke?? aku xtau..

seminggu sekali ja nak jumpa hari minggu so kena guna sebaiknya.. bangun pkol doblas still asa awai.. makan pulak pkol 3 merangkumi sarapan , makan tengahari dan makan petang.. malam lain kira sebab perut masing2 x kecik.. an an..

******
******


24.10.2010 = 11 bulan

abang, x sangka kan da 11 bulan..
i love u ketat2..





Thursday, 21 October 2010

sob sob

assalamualaikum

helaian demi helaian diselak..

pharmacology 2
pharmaceutic 3
dispensing method ..... 2 (xtau apa nama penuh)
hospital pharmacy
behavioral science

ok. aku stop blogging dulu.. aku baru sedar aku seorang pelajar yang perlu belajar

mungkin encik zakwan yg bakal update..

babai blog.. muahh muuaahhh

klu dah dasar par ! (bukan bersifat perkauman,benda btol )

hohoho..

pengurusan macam cilakak ja.. benci benci benci..

bangun dengan penuh kesungguhan konon konon nak pegi klas la.. sekali turun bas xda.. ok fine.. awal lagi kot tyme 2.. xpa sbr.. nek sembung tido semula..ahaks.. then pkol 9 trun balik..niat ati ni baek la nak pegi kelas.. aicehh..

vroommmm!! bas dah gerak.. eh jap jap.. bas 2 benti la.. pas2 reverse.. ati dah berbunga ley p kolej.. aku melajukan perjalanan agar cpat smpai ke tangga bas..

sebaik tiba di hadapan pacik guard, bas 2 begerak.. haram! babi ! buta kot drebar 2.. sumpah sakit ati.. sumpah aku asa saat ni nak maki macam2.. grr!! jangan tya pasepa pasni aku xp kelas dah!!

p/s : mata buruk gila.. sembab!

Wednesday, 20 October 2010

20102010

20102010

feewit feewit
tarikh cun arini :)

330 ari wif encik zakwan.. sayang abang ketat2..

xda benda nak update sangat.. arini p kolej wat test b.s.. soklan mcq sahaja! klu meq sangat kejam sebab ianya hanyalah test.. ok.. lagi sebulan nak final exam , stdy haram x.. pemalas gila vavi.. huhu..

malam ni nak wat asgment.. kenapa bukan sekarang? sekarang xda mood nak pegang pen.. ahaks :D

ok ckup merapu.. nak bw lak~

Tuesday, 19 October 2010

erk! tangan apakah itu

ehhe!

aini bangun! aini bangun! aini bangun! kedengaran suara halus murni memanggil..

selang beberapa saat terasa badan disentuh sesuatu..badan da mula nak sejuk..da asa seram2.. meremang bulu roma yang ada.. aku dah diselubungi ketakutan..apakah ini.. aku cuba bermonolog sendrian.. terasa tangan tersebut masih memegang bahu..ahh takot..


tetiba aku tersedar.. x mungkin ada entiti di waktu begini.. membuka mata dan melihat..
.
.
.
.
.





huda rupanya..mencuba membangunkan aku.. wat cuak smpai sakit perut ja..
beberapa ketika kemudian " aini bangunla..ada test rini "

aku begerak menjauhkan badan dari huda..hoho..then smbg tido lagi.. sangat betuah dapat kawan cmni kan..

tengok da lewat baru tegedix bgn p mnd.. dan berjaya menghadirkan diri ke kelas :)

p/s : sori huda , muni n husna.. penat ampa gerak aku pagi td kan

Saturday, 16 October 2010

pendek sudah

esok sudah mahu pulang ke ipoh..
x suka!

nak stay lama2 lagi kt umah..

p/s : baby, sorry!

Wednesday, 13 October 2010

terbengkalai

salam :)

ada award dan tag perlu diambil
akan dilaksanakan secepat mungkin

terima kasih :)

Sunday, 10 October 2010

no title

jika saat ini dapat menelan 2 biji panadol disulami air masak pasti sangat best!

otak ku kosong~

sarapan awal hari ni

good morning :)

entry merapu..xnak baca xyah baca

mood separa gedix..hoho..baru pas sarapan..mkn popia sebiji je..konon2 aku makan cket..haha..kan nak kurus..kena makan ceket je la..heh!

tengok tepon..usha dari jauh, x puas ati amek letak dekat..xda perbezaan..tetap xda sms yang masok.. isk isk.. terdengar suara hati berkata ( x pasti bila hati da mulut) noraini oii,kan encik zakwan tengah keja..xyah la dok arap dia nak reply msg la ni.. erk! mengada btol..bukan x tau cik abg sorg 2 sibok..haishh..

**krekkk**bunyi pintu.. uyin masok umah..
jalan 2 3 langkah pas2 kuar balik..

ok aku sangat merapu..
ini disebabkan idea xda tapi jari2 runcing sibok nak menekan keyboard..

xnak melalut panjang2.. nak berjalan ke blog lain :)
klik klik tau


Saturday, 9 October 2010

aku sangat lapar

lapaq!!!!


tolong tolong..aku tersangat lapar saat ni..nak makan..waaaaaa :(

abang! ayang lapaq..huhu

saat ni makhluk H-3-13 suma da lena..aku masih berjaga sambil berbual dengan encik zakwan.. bajet ayu guna berbual..haha..

xda benda sgt nak tulis pon saat ni..tapi sumpah lapaq

Friday, 8 October 2010

baby itu sangat comel

salam jumaat :)

tadi lepas webby ngan encik zakwan..dia ngasuh adik dia..trus snap pic2 dia ngan adk dia..



wahh..comelnya saya :)

senyum2 kakak amek gambar

adeh..abang,sakitla..jangan pegang kuat sgt


tengok itu budak sangat comel kan..
budak tembam ni nama nurin afina .. nama comel macam tuan
sangat geram kt budak ni..asa nak ggt pp 2 je :)

adik.. nanti kak p umah kakak ggt pp dengan tangan adk,jangan nangis ok..

mood : i miss u abang

sory

BLOG SEDANG DIBAIKI :)
THANK YOU

Thursday, 7 October 2010

SeMpUrNaKaN Ku


kaulah bidadari dalam hidupku

yang selalu hadir di dalam
mimpiku

bunga yang selalu harungi

hariku

anugerah Tuhan yang

sempurnakan ku



bila kau jauh

aku selalu rindu

bila kau ada

hatiku berbunga



ku akan selalu menjadi

bintangmu

menerangi gelap dan mimpimu

aku setia di sini mngusap

tangismu

menemani sunyi di hati mu

ini bidadari saya


mood:saya amat rindukan bidadari saya


nak makan ais kacang..

selamat petang khamis :)

abaikan tentang ayat pelik 2..

lapar..ya aku lapar..tp x sangat kot..ekceli tingin nak mkn es kacang.. abc..aku x pasti kt mna da dekat ngan area aku dok ni.. x nah jumpa pon selama 1 tahun 5 bulan 5 hari aku menjadi rakyat perak :)

sambil potpet ngan huda, ber sms ngan encik zakwan..apa lagi..ngadu la..

aini : lapar..nak makan eskrem la..huhu
encik zakwan : beli la..gtaw abg watpe?
(dush dush..padan muka)
aini : nak bgtau je..xnak mkn.. cmna nak krus klu makan x henti..
encik zakwan : yea la..x pyh mkn seminggu

seminggu?? erk! awak, awek awak ni suka mkn..x mkn sejam pon da meracau2 tau..bygkan seminggu.. konfom ley krus lah cmni..

p/s : awak,,saya chomey kan wlupon x kurus..saya ttap cute kan..ehe

p/s/s : tulisan 1 colour sbb xley ubah..mengong

Wednesday, 6 October 2010

facebook xley buka

hohoho

apa yg dah terjadi pada facebook??

penat2 balik merempit ngan fiza dari kolej terus capai lppy nak on9..buka blog..semuanya bejalan dengan lancar..klik new tab nak buka fb..sekali nek ha..google chrome could not connect to www.facebook.com
why??eh cakap omputih lak..kenapa?? da try guna mozila ngan explorer pon x ley..mslh besar pa lak yg belaku ni..huhu

sesapa yg tau sebab pa sila informkan ok..

Tuesday, 5 October 2010

pmr da mula


assalamualaikum

PMR 2 adalah singkatan untuk penilaian menengah rendah ok..jangan memandai nak wat benda len lak..rini 1st day mula..gudluck kepada kanak2 berumur 15 taun yg amek peksa :)

tingat zaman sekolah dlu..form 3,tiap2 petang da kelas tambahan..sebagai budak2 baek yang menginap di asrama,selalu ja wat benda2 jahat..org lunch kt skolah,kami bedal makan kt hostel..kan ke byr ye dak.. p skolah balik dengan selipar ja,mmg suka cari nahas..haha..pas2 p lambat wat jadual macam sekolah bapaksendiriyangpunya..haha

aku dlu kira spesis baek2 la sbb salah sorg dari mangsa target cikgu dpt result cantik..tapi hampeh..maafkan saya cikgu..bahasa melayu pon saya B..hehe..dah jauh melalut ni

untuk semua pelajar tingkatan 3..do your best for your exam ok..
kepada syafiq ( adik encik zakwan)!jawab peksa elok2..


Monday, 4 October 2010

lazyness


siyesly malas tahap tertinggi dah..kelas pon x p..haish..padahal bukan susah pon nak bgn p klas..huhu..
pagi tadi ifa msg pkol doblas baru baca..:D.. sila jangan marah..bawak betenang ye ifa..
sekarang dok sorang2 lam umah..ngadap lppy..tgu encik zakwan text.. bosan + takot dok sorg..huhu..

Saturday, 2 October 2010

:)

testing testing

saya.syg.diaa

weeeee~

tetiba rasa nak sepak diri sendiri sbb telampau gedix..huhu
arini ujan sangat lebat dari pagi smpai ptg tapi 2 cket pon x menghalang aku untuk kuar ngan encik zakwan..hehe

10:21 a.m..dia ntar msg ' ayg nak kuaq ke x?'..tapi ujan mls bgn so xnak kuar..tapi msg lama2 tukar pkiran nak kuar gak..2.30 baru kuar..g umah encik zakwan then trus g umah chup..kuar 3 org..

tempat pertama dituju shahab perdana..g amek tiket lah nak balik ipoh..pas2 g c.p..
depa 2 org karoke smpai doblas lagu..aku yg dok diam pon asa penat ngan depa ni..haha~

pas penat melalak p mkn..ya mkn 2 penting ok..dua2 lelaki tersebut suka mkn.. :D..
ronda merata tempat pkol 8 baru smpai umah..da malam..2pon encik zakwan kena teman ntar smpai umah..takot lah wak keta malam2 sorg2..

thanx abg..love u~

p/s : gambar nanti la upload

Friday, 1 October 2010

pharmacy club launching part 1


awek acap.faezah.noraini.taefah.hafizah



saya kurus :D











p/s : sila abaikan tentang suara sumbang memberi komen :D

akan di update lagi

:)