ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Thursday, 28 October 2010

bukan x nak study


kehangatan exam semakin terasa.. kepala asa nak meletup n otak nak teburai.. sebab study banyak sangat.. ok 2 aku tipu.. sebenarnya sakit pala sangat sebab malam ni jugak nak kena abehkan semua chapter utk hospital pharmacy.. huh.. kena berusaha habiskan semua 2 sebab ada test and viva.. x pham kenapa perlu test masok semua chapter..

bagi yang x tau,viva bukanlah sebijik kereta.. dan kalau salah eja akan menjadi vavi.. haha.. viva 2 lebey kurg macam oral test la.. aku x suka bnda ni sbb aku mudah gugup...( bajet karangan spm,pakai bahasa begitu).. pas2 aku ni x pandai nak cakap omputih.. haishh

macam panjang lak kan entry ni..

aku nak lepas tension ni..eheks..ekceli saat ni nota bergelimpangan di tepi, lappy buka nota lam local disk d, biskut2 bagai.. nak study hard la konon.. last2 cik blog menjadi tatapan mata.. heh!

tingtong! 1 msg receive

'stdy je la..jangan jadi pemalaz k..' msg diterima dari encik zakwan..

erk!


:)