ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Tuesday, 16 November 2010

15nov2010

hohoho..
alhamdulilah malam ni bb x wat perangai sgt.. klu x nak buka page ni loading x penah penuh.. last last error.. malam ni mungkin sebab kasihan pada tuannya, bb bergerak lancar..

esok raya.. suma orang tau bnda 2.. pesiapan ketupat kueh mueh segala dah ada.. baju raya pon da siap tegantung.. ngada ngan bj baru.. hoho.. tapi yang sdey xda tdg nak padankan ngan baju 2.. kasot pon xda.. cdangnya nak p beli td tapi ujan lebat gila.. nak kuar malam lak encik zakwan bantai tido smpai la ni.. hmmm..

byk bnda ni nak ckp..

kemaren, 15/11/2010..

aku balik ipoh sebab da praktikal test.. test start pkol 9 , pkol 6 da betolak dr umah.. sepanjang perjalanan aku tido.. bangun bila da lepas tol jelapang.. huh! terok gila kan.. aha..
test yang sgt mcm hrm sebab exp xdan wat dua2.. ekceli aku dan ntar dua2 tapi kena ptg markah sbb lambat.. ok fine.. n procedure utk 2 aku x wat.. bagosss!! lepas 2 petang da viva.. aku disoal jawab oleh lecturer yang x best.. apa ntah nama dia.. dia tanya kat aku pasal jellies.. haishh.. nak mrh nti kata derhaka.. x patot dia tya soalan 2 kat aku.. aku x masok kelas jellies la weyh! bongok.. suma soalan dia aku jawab dengan sopan " i dunno la sir".. wat muka konfiden ok.. hahahha

da penat menaip.. apa2 pon salam aidil adha utk korg suma..

p/s : nak bangunkan encik zakwan.. kasot raya xda ni..

No comments:

:)