ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Friday, 26 November 2010

sungguh! final nak dekat

malam ni malam last aku tido kat umah sebab esok petang da nak kena balik ipoh dah.. aku x suka.. sebab bila balik sana bermakna semakin dekat aku dengan final exam.. x pasti kenapa sem ni aku cuak pelik.. padahal 3 sem sebelum ni hadapi dengan penuh keselesaan..

sekarang ni mood aku x betol.. aku rasa nak telan enpon , nak gigit lappy , ink printer nak wat minum dan nota yang sebelah aku ni wat bakar sampah.. aku tension sangat.. sehinggakan encik zakwan x reply msg pon aku nak mrh gilagila.. x tau sebab utama..
aku nak bebai.. aku rasa nak triak meraung sampai guling2.. bagi aku puas ati.. arghh!

TENSION!

cukupla banyak 2.. sebenarnya benda lain nak taip tapi benda lain tang jai ni tekan.. haish!

p/s : kalau tido ley ilang tension kan..

3 comments:

LadyRye said...

ghathering 25hb dec

tempat apa tatau lagi

tapi confirm 25hb dec

LadyRye said...

selamat mengjawab soalan exam! semoga jawapan betoi..hahaha..

noraini azhari said...

haha.. thanx kak rye
muah muah..

fb nama pa??

:)