ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Saturday, 27 November 2010

movie? ngangkung bestt


aku da selamat tiba kat ipoh.. harini sampai dekat 4 jam lam bas.. lenguh badan dok lama2..dah la bas x best..nak balik sini tadi aku jadi ngada ngada plek.. lepas salam pon nak teriak.. begenang ja air mata ni.. bedak pon x boley pakai.. muka natural ok.. hohoho..

isnin ada final exam tapi aku rilex depan lappy update blog lagi.. kemaren p jalan2 samp
ai sekerat hari wat macam xda pa pa benda nak kena pikir.. siap p layan
muvie lagi..

aku kuar ngan encik zakwan kemaren.. p tengok cita NGANGKUNG.. bukan cita hantu tapi cita lawak ok.. gelak x ingat.. tapi ada la part2 yang tekejut.. panjang gak cita 2 dekat 2 jam jugak la.. cadangnya nak tengok 2ALAM filem arahan dr. rozmey kesayangan kak rye, tapi x jadi sebab cam x best.. ajak encik zakwan tengok RAPUNZEL dia xnak.. huhu.. apa salahnya layan cita katun kan.. kan kan..







err.. nak p baca buku la.. babai

4 comments:

aTan aHmad said...

LIKE page saya. Disini. Tq
Jadi FOLLOWER saya... Tq

Ngangkung dan adnan sempit mana best??

Nadzirah said...

baca buku la.. hee :) good luck!

Din said...

uish ni yg nk try tengok ni..hihi..

noraini azhari said...

p tgk.. besttt

nadzirah : err.. nak baca la ni.. hehe

:)