ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Wednesday, 22 December 2010

cuti x'mas

aku rasa mcm bodoh sebab x reti maen game fashion apa ntah yang dekat facebook.. huh

harini rabu, esok khamis dan jumaat aku nak balik alor setar.. sangat suka ok.. tapi x berapa excited sangat.. xtau sebab apa.. huhu..baju apa x kemas lagi sebab malam esok baru gedix nak wat suma 2.. basoh baju pon rasa malas.. sendi sendi abeh rasa longgar..rasa mcm nak asingkan suma sendi2 bagi bebas.. hahaha

bab merapu memang terer lah.. esok terasa mcam nak x nak pegi kelas.. sebab dengar ramai ja yang xp.. memikirkan nk kena mengadap lectrer yang amat racism.. memang maleh gila.. tapi tengok dlu cmna kan..

dah banyak aku melalut malam ni.. ilang ilmu..

p/s : racism sebab aku wat experiment dia bagi c.. wadehek! kaum dia wat x jadi dapat A..

1 comment:

meo said...

slm... slmt kenal!

:D

:)