ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Tuesday, 7 December 2010

konfius nyaa aku

sebelum terlambat, aku nak ucapkan SALAM MAAL HIJRAH untuk semua pembaca blog carcamarba aku ni.. :)

berbalik pada tajuk.. aku sangat konfius.. ni disebabkan pengenalan terhadap subjek untuk sem ni.. basic management.. pharmacy assistant kena tau management ke?? haishh.. x paham btol.. bukan aku amek kos yg berkaitan management pon.. tapi xtau la kalau nanti satu masa benda ni akan berguna.. tadi first tyme kelas dan dah belajar dannnnn sangatlah x best! tapi sebagai pelajar kena belajar kan, time je la..



kena tido.. esok pagi kelas ni lagi.. kalau x p bising manish 2.. huhu~

1 comment:

Eyriqazz said...

oh,terkenang pengalaman belajar dulu...

P/s : dijemput join my give away haven restaurant voucher worth RM100 di http://www.eyriqazz.com/2010/12/giveaway-haven-restaurant-cash-voucher.html

:)