ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Saturday, 11 December 2010

korea seram!


hohoho

rindu dah kat blog.. bukan x nak update tapi idea lambat nak kuar.. lagippon xda wat pa2 yang best nak cita lam blog.. pagi bangun ke kelas dan balik.. x best kan??waktu mandi idea mencurah curah ke ladang gandum, tapi bila pegang lappy suma lari ke tepi..

nak bagi ilang rasa bosan yang mengumpul di minda, aku tengok cita2 antu ni.. x takot tapi menjerit la jugak :)








errr.. grrr.. wrrrr..rrrr.. hahahahaha

2 comments:

mie said...

wow!!
menarik seram2 ni..
heheee

black_mel said...

penah tgk citer a tale of two sister je..tp hantu korea mmg x seram..so lepas tu x tengok dah citer hantu2 korea..pening..macam puzzle..

:)