ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Friday, 14 January 2011

anak patung anak bear

assalamualaikum :)

bersiaran dari h 3 13.. x balik pon.. dok menetap lagi kat sini.. tunggu la raya cina kot baru nak balik umah..

bosan sangat harini,.. tadi buka u tube sebab nak tengok movie latest yang aku x penah tengok lagi.. tekan movie anak.. korang tau x? ala yang erra fazira n ida nerina yang belakon 2.. xtau jugak sila search dekat google ok.. haha..

movie seram la jugak tapi x takot sangat pon.. layan la tengok movie 2 tadi.. tapi potong betol sebab ada sampai part 4 ja.. xda ending.. wadehek? macam mana aku nak tengok penghabisan nya macam mana.. waa.. kat mana nak tengok full movie eh??

p/s : khurafat dah kuar kan.. abang, nak tengok balik ni ;)

1 comment:

~WaNniE~ said...

salam perkenalan...

:)