ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Monday, 10 January 2011

esok petang aku demam.. terima kasih

assalamualaikum :)

aku ada test esok.. tapi la ni haram x baca apa apa lagi.. hebat! macam ni la pelajar cemerlang dan paling disayangi.. haha.. lepas 2 jangan heran bila entry esok aku maki hamun sebab x boley jawab..

bukan nak cakap pasal test.. tapi lepas test.. kelas esok petang kena wat seminar @ presentation.. basic management.. time time macam ni lah lappy nak henk, tenet xley connect.. hadeii.. ni pon pakai bb huda.. thanx huda :)

pasal presentation esok, aku malas nak cari idea dari tenet sebab bb guna kat sini line punyalah slow.. dengan penuh keyakinan aku salin dari nota masok power point.. nak menaip xda hal lah nak sroh buat banyak banyak pon.. yang menjadi masalah sekarang, nak kena terang kat depan.. adoila.. aku x reti la nak becakap omputih ni.. macam mana ni..

aku ambil langkah mudah dan terhebat , aku isytiharkan ESOK PETANG AKU DEMAM.. :)

No comments:

:)