ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Sunday, 30 January 2011

kaki besar tapi bukan kaki gajah

assalamualaikum :)
aku asa letih gila tapi nak jugak update blog.. mata da tinggal separuh terbuka ja ni. boley lagi nampak abjad kat keyboard ni dan mampu melihat skrin..
tadi kuar kejap ngan encik zakwan.. pegi cari besi nak pasang tirai baru.. almaklumlah nak raya, kena la wat tirai baru kan.. huhu.. lepas 2 ajak encik zakwan pegi mall.. cadangnya nak ajak pegi tesco tapi malas nak jalan jauh2 sebab mood aku pon x bapa ok.. so pegi yang dekat saja..
lam kepala otak dok rancang nak beli slendang dengan kasut.. tapi singgah suma kedai selendang kaler x best.. nak cari pink terang tapi yang ada cuma pink kusam yang x cantik.. so x beli la.. cuma beli kasut 2 pon selepas suma kedai dalam mall aku masuk.. bebai kot p beli kasut, yang bekenan ada.. tapi xda saiz.. wade? tension kot.. yang ada saiz lak x cantik..

kaki aku bkan besar pon, standard saiz la kan 40/8.. huhu.. comel lagi kann.. kan kan
haish.. mana abg ni..
abaikan tentang benda pelik yang anda nampak.. huhu

terbalik! hahaha

thats all.. babai~

No comments:

:)