ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Tuesday, 11 January 2011

pelajar pintar..itu aku :)

ehem.
assalamualaikum :)

aku kat kolej.. bukan nak kata aku rajin tapi xley balik lagi wlupon satg lectrer x nak masok kelas.. alhamdulilah la sebab xda kena wat presentation apa suma 2.. secara automatic aku sihat petang ni.. hahaha..

tadi test.. jangan riso, aku x kan maki dalam entry ni sebab aku boley jawab wlupon baca x abeh.. x suma orang ada kelebihan macam yang aku ada.. nak tau kena mai menuntut dekat aku lah..

lappy aku masih henk dan x ley connect lagi.. ni guna lappy ifa beserta bb dia.. thanx ifa :)

x nak tulih banyak banyak.. aku sakit perut.. rrrrr

No comments:

:)