ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Saturday, 26 February 2011

jikalau aku doraemon aku akan


assalamualaikum :)

kucing pelik yang takutkan tikus berkawan dengan budak laki malas ber kaca mata.. ok suma orang tau doraemon kan.. ala yang benda kaler biru bulat2 comel 2.. kalau x tau jugak tunggu hari sabtu pkol 7.30.. an an an doraemon!!!

macam kanak kanak ribena pulak tetiba dok cita pasai doraemon ni.. sebenarnya aku kena tag oleh dinie pasai binatang pelik 2.. tag pasai contest yang dianjurkan oleh ika.. klik ika ke contest tersebut..




JIKALAU AKU DORAEMON AKU AKAN

  • nak bagi kat membe2 aku sorang 1 pintu ajaib 2.. ala pintu yang kaler pink 2.. senang nak balik umah bila bila masa pon.. xpon senangla cket bangun lambat p kelas.. sebab buka ja pintu 2 terus masuk ke kelas.. hahaha
  • nak ilangkan ketakutan kat tikus.. x macho lansung kucing takut tikus.. macam pondan.. hahaha
  • nak ubah bentuk badan yang bulat2 2 jadi macam barbie doll.. cun cket.. hahahaha

ok.. suma 2 angan2 kosong saja sebab aku bukan lah seekor doraemon.. :)

nak kena tag bagi kat orang lak.. sapa baca benda ni wajib buat k..

babai~

Thursday, 24 February 2011

heel putih vs flat kuning



assalamualaikum :)

cerita sebelum memejamkan mata tido.. huihui

aku dah tambah menubar dekat aku nya blog.. sila sila tekan.. xda apa apa sangat pon yang seronok kat situ.. tapi dah jenis mengada x boley tengok orang ada suma nak letak jugak kat blog.. begini jadinya.. hahahaha

bosan.. malam ni aku tido sorang sebab huda da balik kampung.. aku bukan x nak balik, tapi asa macam baru sangat balik..lepas 2 pulak, kalau balik pon sat sangat.. xdan nak p beli barang nanti.. sebab aku dah tahap terliur nak kasut baru.. dengar kat encik zakwan memang kena leter sebab baru2 ni pon kuar dengan dia beli kasut jugak.. tapi sandal ja la, bukan heel2 bagai..

putih suci..


kuning 2 best kan..

kalau ikotkan hati ni memang nak dua2 kasot kat atas ni.. heel putih.. walla weyh.. cantik gila lah.. n yang bawah 2, kasut flat kuning.. awwww.. menyengat.. da banyak kali jalan2 x penah nampak lagi kasot kaler kuning camtu.. kalau jumpa memang nak amek walupon hakikatnya aku x kan pakai kerap sangat kasut 2.. tapi comel kot.. tambah2 kalau dalam gambar 2.. isk isk.. ni yang asa nak balik ni..

p/s : agak2 saiz kaki aku ada x?? huhu

15 bulan !

15 gambar mewakili :)


apa pon yang berlaku, saya sayangkan awak..

selamat ulang bulan 15 !!

i love u muhammad zakwan :)

Wednesday, 23 February 2011

gambar katak pon comey

assalamualaikum :)

hoho.. semalam lupa nak update blog.. bukan setakat lupa, jenguk pon x.. ni baru ja buka.. dan omaigott.. amatlah tekejut sebab blakang 2 ilang jadi gmbar katak yang boley panggil comey jugak.. aku sedey! memang orang yang pakai layout 2 ilang ke?? sob sob

sekarang dengan penuh kemalasan nak mencari layout baru untuk blog dan boley dipadankan dengan header yang ada sebab aku malas sangat dah nak buat header baru.. bagi aku yang ni amatlah comey!! hahaha

ampa tau x kat mana lagi ley cari layout cantik2 lagi??

ok babai~

Monday, 21 February 2011

devil beside you


assalamualaikum :)

aku tengah layan movie.. cita taiwan huda cakap.. aku pon x pasti.. bantai tengok ja.. kebetulan lak ada subtitle melayu kan.. lagi lagi senanglah lah nak memahami wlupon kadang2 bahasa macam harem.. tapi ok la kan.. di buatnya xda lansung tulih bawah 2, padan muka.. ada 20 episod, tapi x abeh2 lagi..

devil beside you.. hero n heroin sama comel.. haha.. nak tau sila tengok sendiri..


Align Centre

p/s : encik zakwan, saya rindu awak la..

Sunday, 20 February 2011

diet la konon

assalamualaikum :)

baru lpas mam.. sehari x makan nasi asa macam bukan manusia.. hahaha.. sebab aku rasa aku memang memerlukan nasi 2 wlupon cket..almaklumlah, makanan ruji.. huhu.. kalau ikotkan hati nak diet nak bg kurus lagi.. bajet macam la ni sangat2 kurus la.. hahaha

penah try x mam nasi 2 minggu, badan memang turun tapi hamek kau.. bila makan nasi balik macam belon ha naek.. lepas 2 memang azab la bila nak tinggal nasi lagi.. huhuhu

ok la nak p lompat2 keliling permai nak bagi kurus.. hahaha.. babai~


Friday, 18 February 2011

laptop sakit.. perlu hantar klinik ke?

assalamualaikum :)

hujung minggu dah dan kali ni aku x balik pon.. maleh rasanya nak balik sebab baru bapa hari ja dok sini pon.. balik pon xdan nak kata pa dah kena cari tiket balik ipoh.. wat penat saja.. baek aku dok sini..

aku ingat nak ntar lappy format.. tapi kalau lambat2 nanti aku lak yang bosan x tau nak wat benda apa cuti2 ni.. so, satg la wat keputusan len tentang lappy ni.. lappy pon sakit jugak.. kesiann..

aku masih dalam keadaan tidak sihat.. still telan ubat2 yang ada.. kadang2 asa macam nyampah pon ada jugak keja nak kena makan ubat ja.. dah la x sdap.. kalau manis x pe la jugak.. ni dah telan minum air banyak2 pon dok asa men kat lidah lagi.. wekk!

encik zakwan, sorry! saya ada sebab untuk apa saja tindakan saya.. mungkin susah nak di mengerti..

Thursday, 17 February 2011

ubat dan tido..

assalamualaikum :)

demam aku dah kebah cket.. alhamdulilah.. sesema pon x terok sgt dah, tapi tekak still sakit.. nak telan air liur pon perit gila vavi.. huhu.. ubat2 yang doktor bagi makan 2 kali dah kemaren, harini x lagi sebab ubat 2 ngantok.. kalau makan pagi tadi maunya aku lena lam kelas x bangun2..

xsat cadang lepas kelas nak telan jugak ubat.. tapi pkir2 balik x jadi sebab kalau telan malam baru aku nak sedar balik.. padahal satg nak pegi pasar malam.. kalau tido, x ley p la.. ifa da siap warning kat dinding fb, jangan lupa petang ni.. haha.. x bagi tido lak 2.. ceh..

tapi satg2 aku telan gak ubat, sebab nak bg cepat baek.. nanti encik zakwan marah lak.. riso awek comel dia sakit.. hehe..

kepada encik zakwan syg, awak tido memang x nak bgn ke? sy kol banyak kali dah x berjawab pon.. huhu

Wednesday, 16 February 2011

demam sesama.. sehati sejiwa katakan


assalamualaikum :)

hai hai.. aku baru balik klinik.. pegi amek ubat.. demam.. padahal bukan lah demam sangat tapi badan panas lah.. sesema pon ada tambah dengan sakit tekak.. nak x nak pegi lah jugak tadi..

bab sesema ni 1 ja x best bila tunduk sibok ja hingus nak meleleh2 x henti2.. jangankan tunduk, dok macam besa pon sama.. mata pon join jugak meleleh air.. pakej katak
an.. lagipon memang jenis aku, panas badan mata yang pedih.. huhu.. ciankan..

encik zakwan pon sama jugak.. x bapa sihat jugak.. padahal hari 2 kuar dua2 orang elok saja.. x tau la cmna ley sakit lak kan..

nak pegi tido, dengan harapan bangun satg sihat..

p/s : menaip sebelah tangan ja.. sebelah lagi sibok nak lap hidung..

Tuesday, 15 February 2011

kembali :)

assalamualaikum :)

dekat seminggu jugak x update blog.. harini menaip balik.. line dah elok, perjalanan berjalan lancar.. tapi lappy wat perangai cket.. henk x tentu pasal.. kadang2 asa nak bagi kaki tapi kesian pulak.. ada pon seketul ni ja kan.. huhuhu

bosan, baru bgn tido ekceli.. tertido, bukan saja2 pon.. bangun2 terus cari enpon text encik zakwan.. sampai la x reply pon.. barangkali dia lak tetido.. dia 2 kalau tido bukan nya tau nak bangun bagi awal.. dah satg nak balik ke jitra dah.. haish..

abang! bangunnnn..

p/s : enpon awak malas nak ntar ke kedai lagi.. simpan dalam beg dengan harapan nanti dia elok sendiri :)

Wednesday, 9 February 2011

menanti dengan penuh harapan

assalamualaikum :)

curi curi update blog kat lappy muni ni.. teteiba dia ada line tenet.. guna jangan x guna.. laju lak 2.. huhu.. ok tapi nak update ja.. nak blogwalking tgu nti.. pakai lappy sendiri.. x yah mengada nak guna lappy orang nak bw ke rata2.. ni pon mujur dia bagi guna, kalau x meqenyeh sorang2..

aku masih di minggu midsem.. soalan kali ni boley la jawab walupon x suma.. berpadanan dengan tahap bacaan nota..

minggu ni tiap2 hari tunggu orang cakap 'weyh, pt da masok'.. tapi apakan daya sampai hari ni xda sapa2 cakap lagi.. kata hari isnin ri2, x masok pon.. pas2 kata lak hari jumaat ni.,. kita tunggu tengok je la bila dia masok.. huhu.. oh ya, katanya encik zakwan pon x dapat lagi.. mungkin pt wat mogok x nak bagi dwet kat student lagi dah.. oh cik pt.. cepat2 la..

p/s : bersabar gila menunggu kedatangan si ptptn :)

Monday, 7 February 2011

x kuat sebab x makan

assalamualaikum :)

sorry blog, lama x jenguk.. line x cukup kuat la.. huhu.. lagipon skang ni dah x ley on9.. bb pon susah nak connect.. nanti bila da kembali seperti sedia kala blog ceria balik..

aku tengah midsem !! babai~

p/s : encik zakwan boley tlg kot :D

:)