ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Wednesday, 9 February 2011

menanti dengan penuh harapan

assalamualaikum :)

curi curi update blog kat lappy muni ni.. teteiba dia ada line tenet.. guna jangan x guna.. laju lak 2.. huhu.. ok tapi nak update ja.. nak blogwalking tgu nti.. pakai lappy sendiri.. x yah mengada nak guna lappy orang nak bw ke rata2.. ni pon mujur dia bagi guna, kalau x meqenyeh sorang2..

aku masih di minggu midsem.. soalan kali ni boley la jawab walupon x suma.. berpadanan dengan tahap bacaan nota..

minggu ni tiap2 hari tunggu orang cakap 'weyh, pt da masok'.. tapi apakan daya sampai hari ni xda sapa2 cakap lagi.. kata hari isnin ri2, x masok pon.. pas2 kata lak hari jumaat ni.,. kita tunggu tengok je la bila dia masok.. huhu.. oh ya, katanya encik zakwan pon x dapat lagi.. mungkin pt wat mogok x nak bagi dwet kat student lagi dah.. oh cik pt.. cepat2 la..

p/s : bersabar gila menunggu kedatangan si ptptn :)

1 comment:

diana said...

duit masuk boleh la pi karok..
hhehehe:p

:)