ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Wednesday, 2 March 2011

lighting grafity

* semalam taip harini baru post..

assalamualaikum :)

hai hai.. aku tengah buat macam xda apa yang penting yang kena wat lam masa terdekat.. padahal kalau tengok kalendar 2 x lebih dari sebulan lagi dah nak final exam dah.. tapi aku macam besa dok wat maen maen lagi.. bajet macam aku jenis budak pandai yang x payah study teruk2 untuk dapat pointer cantik.. hahaha

ok stop pasai 2.. aku tengah sembang2 ngan encik zakwan.. dia cita pasai lighting grafity.. err.. x pasti lak cm2 ke eja.. then dia bg gambar ni..


kalau ampa rajin, cari la dekat youtube.. ada video.. lagi best..

2 comments:

dinie said...

mmg santek aini...ada tunjuk kt tb 3..majalah 3
ada org hamek gmbaq kawen guna lighting neh.. mahu juga bahhhh..
huhuhuu..santekkkkkk

@mel said...

as'salam..

teknik grafiti..
nice.. baru g kat m'sia nih...

:)