ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Thursday, 28 April 2011

update!! N o r a i n i dah mula menaip

assalamualaikum :)

hai hai..x boley on9 kat umah la ni..tersangatlah sedih..wifi yang aku slalu guna kna potong..sobsob..la ni on9 bla kt kolej ja 2pon bila wifi xrmai guna..kalau x lembab gila lah..

Aku dah masok semester 6..dan dah jadi pelajar tahun 3..senior ok..tapi sini kalau ang dah 4 taun sekalipon jgan harap lah ley jadi otai..sebab junior cam hampeh..kuangjaq masing2..

Dh la kehidupan kat kolej la ni sangat2 xbest..tyme rehat jgan harap berada lam ekon sebab nti kna halau..mungkin depa takot kami makan kerusi dalam 2..hahaha

dah penat merapu..nanti sambung update..hihi..

Babai~

Tuesday, 19 April 2011

assalamualaikum..

Hai hai..fuh,berdebu blog ni bila balik rumah..bb xbyq,xley gna..gagah gdix tlis pkai ph0ne ja..

Tahniah buat nurtaifah dan norsalwani..dh selamat bertunang..:-).. Lepas ni kenduri pulak..hehe..ada gambar nk letak tpi laen kali lah..

Bulan depan sepupu aku pulak..aku? Sila tanya encik zakwan la yg 2..hehe

Babai~

ini adalah entry aut0p0st..

Monday, 18 April 2011

hayati dan fahami


video


cinta itu untuk sume owg...


hargai lah cinta yang hadir di dalam hidup kita


kerana cinta itu anugerah daripada ALLAH


kepada hambanya....

Wednesday, 13 April 2011

1st trying taip entry pkai f0n..hehe

assalamualaikum :)

hai hai..amboi,banyak hari lah x menaip..exercise cket jari bg kurus..hihi..

Sabtu ni ifa nya e-day tp aku nya baju still xsiap..huhu sdey tau..wlupon dia nya majlis tp aku yg beria..hek..bkn apa,aku xda bju bru la.. Dan yg lgi 1 xbestnya,kasut kaler kuning still xbeli lg..dh jmpa ri2 n sgt bekenan..apa kn daya,saiz xda..sob sob

hmm..tulis pasai kasut sdey la..nk p td0 la..

Babai..
P/s:lenguhnya taip blog guna ph0ne

Saturday, 9 April 2011

cuti semester, macam mana nak guna opera mini kat enpon?

assalamualaikum :)

aku kat rumah la ni.. cuti semester 2 minggu.. dan mungkin sepanjang cuti ni aku x dan nak jengah blog.. bukanlah nak kata buzy tapi line ni macam kurang mengizinkan..

lam enpon aku ada opera mini.. boley x sapa2 bagitau cara nak masok opera mini 2, ka la ni hotlink dah x ley guna benda 2 free.. dah lama nak tanya tapi arini baru kesempatan..

so tolong la ajar.. aku dah search tapi x ley guna pon.. sob sob.. dok try try lagi ni..

babai~

Thursday, 7 April 2011

BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 7 )



memory full dan hampir hang

assalamualaikum :)

hai hai.. ngantok gila saat ni.. tapi berusaha x nak tido lagi.. konon konon jenis study gila la kan.. huhu.. esok aku da paper PHARMACEUTIC IV tapi haram x masok pala pon yang aku baca.. ilmu ilmu yang ada ceket ceket 2 x cukup untuk bekalan hari esok.. haish! x tau nak wat cmna ni..

kepala sesak sangat dah.. memory henk dah ni.. :( sob sob

babai~

Wednesday, 6 April 2011

apakah ini? penyakit kulit ka? serius ka?


assalamualaikum :)

aku rasa macam ceket moral down minggu ni.. haish! nak kata tension study 2 macam x mungkin ja kan.. tapi x tau la.. huhu..

berbalik pada kisah purse aku hilang 2, alhamdulilah dah dapat balik.. ada orang jumpa n bagi dekat huda.. kebetulan lah sebab aku serumah dengan dia.. dia yang amek.. buat kakak 2, terima kasih!

2 3 hari ni aku memang rasa gatai gila bila malam malam.. menggaru 2 x payah cerita la, sampai pedih pedih.. bila bangun pagi nak mandi pon pedih kena air.. sob sob..

pagi tadi usha usha ada benda ni.. apakah??


cik doktor cik misi, benda apa ni.. gatai sangat sangat!!

Monday, 4 April 2011

malang betul.. purse jatuh dan tidak dijumpai

assalamualaikum :)

hai hai.. mood x senang hari ni.. sedey! dari pagi tadi lagi.. huhu..

buat yang x tau hari ni aku da start final exam.. pagi pagi dah pegi kolej tapi nak masok tadi asa nak maki laju laju sebab kena tahan.. sebab aku x pakai COLLAR PIN..benda kecik ja pon tapi nak tarik aku nya id.. wade?? macam babi kan.. dah la nak masok exam.. mujur boley ja wat exam tadi walupon x da id.. haish!!

selesai benda 2 tadi balik p kedai beli makan.. happy la kan sebab boley isi perut dengan macam macam.. tapi bila dah sampai hostel 2 x best..

turun dari moto amek segala benda dalam raga.. tapi 1 benda x da.. PURSE aku.. jatuh weyy!! ok mesti ramai nak salahkan aku balik kan sebab cuai benda macam 2 letak dalam raga.. tapi bukan letak dia saja.. letak macam2.. siap lindung2 lagi tau x bagi orang nampak ada purse.. huhu.. dah jalan balik x jumpa.. siap pegi tanya makcik kedai makan 2 lagi.. tetap xda.. :(

balik umah, x buka tudung apa terus kol mak.. apa lagi, teriak la weyh!!! waaaaa T___T.. dalam 2 memang x da banyak dwet tapi IC, LESEN, KAD ATM 2 n gambar encik zakwan.. huwaaaa...mak ayah n encik zakwan soroh pegi wat report..

aku nak pegi balai.. nak report..

babai~

GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA


Saturday, 2 April 2011

ratu the movie dan baby w995 saya


assalamualaikum :)

hai.. mood tengah happy sebab tadi mak kol cakap dah g amek w995 aku dekat kedai.. dah elok dah tepon 2.. yeay! thanx mak.. dan la ni di gunakan oleh adik aku sebab tepon dia dah mereng.. kalau ikot hari memang x nak bagi tapi kesian pulak.. nanti x boley sms dengan awek awek dia pulak.. heh!

aku rasa lama sangat dah aku dok sini.. x sabar sabar nak balik umah.. tadi dah amek tiket balik.. memang bajet elok elok habeh paper exam last nak cau balik.. hoyehh!!

oh ya, dalam sibuk sibuk dok menelaah.. sempat jugak tengok movie yang latest ni.. RATU THE MOVIE..


not bad tapi dia nya pelakon x lawa.. dah 2 jalan cita 2 macam x logik.. aku n ifa tengok x habeh2 nak komplen ja.. x caya sila tengok sendiri.. bab nak review ni aku x reti.. so kalau korang nak tau sila tengok sendiri kat youtube k..

Friday, 1 April 2011

drama nur kasih.. lepas ni filem pulak

assalamualaikum :)

salam hari jumaat.. mood melayan movie makin menjadi jadi.. haish! x tau la apa nak jadi kan.. dah la banyak episod..

aku tengah layan drama nur kasih.. taun 2009 punya cita aku baru tengok.. kesian kan.. sini x da tv nak tengok.. mujur la ada insan yang baek letak kat youtube.. boley la layan2 tengok..

nak wat review x reti.. korang nak tau sila tengok sendiri.. part sedih2 memang aku nangis.. sob sob..



>

episod 1.. :)


lagu filem 2.. katanya nak kuar filem pas ni.. so sabar menunggu..

nak abehkan lagi 6 episod..
babai~

:)