ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Saturday, 9 April 2011

cuti semester, macam mana nak guna opera mini kat enpon?

assalamualaikum :)

aku kat rumah la ni.. cuti semester 2 minggu.. dan mungkin sepanjang cuti ni aku x dan nak jengah blog.. bukanlah nak kata buzy tapi line ni macam kurang mengizinkan..

lam enpon aku ada opera mini.. boley x sapa2 bagitau cara nak masok opera mini 2, ka la ni hotlink dah x ley guna benda 2 free.. dah lama nak tanya tapi arini baru kesempatan..

so tolong la ajar.. aku dah search tapi x ley guna pon.. sob sob.. dok try try lagi ni..

babai~

1 comment:

myzatulmarghliyana said...

mmbls kunjungan..tapi maaf lah sbb sy xreti sgt psl mende alah IT yg kronik2. he3

:)