ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Tuesday, 24 May 2011

hey sista,happy birthday

assalamualaikum :)

wifi xda rasa hidup xberapa lengkap sebab xley tulis blog sewenang wenangnya..huhu..memanglah ada bb tp haram slow..dah 2 pulak la ni lappy macam nak meletup..sob sob

harini birthday adik aku..nur izzati bt azhari..dah 10 taun dh..zati,happy birthday..aku xblik,kalau aku balik habislah ang kena dgn aku n abg ang..hahaha..

Aku tau ang xreti pon nak buka baca blog aku tapi aku nak taip jugak..selamat ulangtahun ke 10,sem0ga panjang umur..belajar rajinrajin smpai pndai mcm aku dan lebih pandai lg..aku b0d0h ja..sob..jangan malas malas sangat..dok umah jangan keja nk perabih dwet mak,jaga mak ayah n abang k.. 1g jangan kaco2 bear aku sgt..:D ..

Kakak sayang awak..

Sunday, 15 May 2011

selamat hari guru CIKGU



assalamualaikum :)

hari guru.. dah 2 taun dah x sambut hari guru sejak lepas spm dulu.. taun ni taun ke3.. rindu cikgu2 sekolah.. ye lah kan membesar pulak kat ci2.. oh ya aku dulu dak asrama memang membesar dekat sekolah la.. dari umo 5 taun sampai la ni belajar cikgu yang ajar cuma panggilan 2 dah laen la.. dulu tadika panggil cikgu tadika, sekolah panggil cikgu sekolah, kolej panggil lecturer..

terima kasih kepada cikgu cikgu yang dah ajar saya sampai pandai macam ni.. pandai ? =.='.. ok kalau x pandai salah sendiri x yah mengada nak salahkan cikgu pulak.. dah namanya pemalas macam mana nak pandai kan.. dan nak minta maaf jugak buat cikgu cikgu yang pneah rasa x puas hati , marah dan dendam kepada pelajar bernama NORAINI BINTI AZHARI.. bukan jahat cuma nakal.. :P



1998-2001

SK KEBUN PINANG (cari logo x jumpa)
2002-2003

2004-2007

2008

5/2009-5/2012

SELAMAT HARI GURU ~


zaman sekolah paling best..rugi kalau x nikmati


assalamualaikum :)

dah pagi tapi aku x tido lagi.. ngadap lagi benda empatsegi ni.. tadi aku jenguk blog shanas then jumpa 1 entry dia pasai kenangan waktu sekolah dulu.. baca balik memang lawak dan macam jahat gila waktu tu.. huhu

mula sekolah rendah.. aku nak kata baek x tapi aku PENGAWAS ok.. haha.. ala budak2 lagi.. selekeh jangan kira.. belum akil baligh lagi pon.. darjah 4 ayah aku kena panggil dengan cikgu sebab aku x penah wat keja sekolah.. amek kau, kecik kecik dah mula menyetankan diri.. kena potpet insaf sat pastu wat balik perangai sampai form 5.. hahaha..

naek form 1.. masok sekolah menengah.. UPSR bley gagah dapat 4A1B.. dapat dok asrama..festime ni dok jauh dari mak ayah.. padahal asrama bukhary ja yang dalam masa setengah jam boley sampai.. huhu.. pangai x wat keja sekolah 2 awal2 da start tapi kali ni dah x wat keja kantoi.. pandai kaver.. haha.. tapi ujung taun form 4 ayah aku kena p sekolah jugak sebab ada hal.. dan aku sekolah 2 cuma sampai form 4..

taun 2008, form 5 masok sekolah baru.. sekolah aziz dekat umah.. punyalah bebai x nak tukar sekolah sampai kena umpan dengan lesen.. baru setuju.. huduh perangai.. muka pon huduh jugak +selekeh..masok ci2 aku jadi baek.. sangatsangat baek.. x caya p tanya budak kelas aku dulu.. wlupon minggu pertama masuk aku dah wat masalah.. hahaha.. spm aku kat sekolah ni dan spm aku lingkup.. sedey ok! hari amek result triak.. sob sob.. dan kat sekolah ni jugak aku kenai encik zakwan :P.. *gatai

oh ya aku betukar ke sekolah aziz dengan hafizah.. bestfren dari fom 2 lagi.. memang apa2 pon pijah dulu.. makan tido apa suma wat sekali sebab dok asrama kan.. tapi bila lepas spm dah x sekali sebab pijah amek kos perancangan bandar wilayah aku pulak amek farmasi.. so memang jauh menyimpang la.. pijah.. imy a lot ok!

2008

sebenarnya macam macam lagi tapi nanti ampa meluat lak baca..

aku rindu kawan kawan aku :)
babai~

Friday, 13 May 2011

bila otak tak betol , ini jadinya


assalamualaikum :)

ekceli malas nak menaip tapi nak blog di update.. so , ni je lah..


encik zakwan!!


hehe.. 535 hari and still counting.. mmmuuuaaahh!! :)

Monday, 9 May 2011

selamat hari ibu MAK.. i love u

assalamualaikum :)

kemaren hari ibu tapi harini baru gedix nak menaip ni.. hehe..

"mak!! selamat hari ibu.. :)" .. terima kasih sebab melahirkan dan membesarkan aini smpai besar macam ni.. sorry aini ucap lambat tahun ni.. tahun lepas dan sebelum nya awal ceket kan.. bukan sengaja tau nak ucap lambat lambat.. nak karang ayat bagi sedap nak cakap kan..

n to "mak encik encik zakwan, selamat hari ibu makcik :)".. kejam kan anak makcik 2 x ucap pon kan.. anak makcik 2 kan pelupa ceket.. hihihi

tadi dah masuk malam baru aku kol kedua dua orang wanita itu.. nak kol awal lagi tapi x tau la kenapa waktu 2 baru tergerak nak ucap kan.. first tadi kol mak aku dulu.. cakap serba ceket then aku triak.. T___T .. bukan yang ceket ceket tapi yang jenis meleleh air mata kuar hingus segala.. aku x pasti lak sebab pa.. lepas letak agak dah ok kol mak encik zakwan lak.. 2 pon aku triak gak.. sob sob.. haish, memalukan.. x dan nak sembang lama lama sebab x da idea+ nak cover sora triak.. hehehe

ok lah.. to all mummy yang singgah blog ni.. SELAMAT HARI IBU :)

Thursday, 5 May 2011

mood x menentu.. pms? mungkin


Assalamualaikum 

Entry ni agak merapu dan melalut dan sapa sapa mental x kuat x yah baca.. satg muntah hijau lak.. huhu..

Dua tiga hari ni kerap gaduh gaduh dengan encik zakwan, orang ley kata gaduh manja tapi bukan manja dah ni.. tahap dah membunuh ni.. kalau hati x kuat memang asa nak tetak tangan sendiri.. ekceli bukan ada sebab yang besar pon tapi ntah la.. nak cakap pon x tau.. encik zakwan sorang ja yang tau..

Encik zakwan, siyesly saya x da orang laen pon.. memang ada awak sorang ja kan.. hari 2 awak cakap awak bagi saya 2 hari cari yang baru tapi x mungkin lah saya buat sebab saya sayang gila gila dekat awak.. saya cakap nanti saya letak gambar besar besar dekat blog.. tapi awak jangan riso kan benda 2.. insyallah saya kuat lagi 


Oh ya,saya mintak maaf banyak banyak sebab melawan cakap awak.. saya tau awak x suka tapi saya geram.. sebab 2 la.. sorry k..


tyme kenduri ifa tunang.. haishh, bila la aku pulak.. huhu

:)