ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Sunday, 15 May 2011

zaman sekolah paling best..rugi kalau x nikmati


assalamualaikum :)

dah pagi tapi aku x tido lagi.. ngadap lagi benda empatsegi ni.. tadi aku jenguk blog shanas then jumpa 1 entry dia pasai kenangan waktu sekolah dulu.. baca balik memang lawak dan macam jahat gila waktu tu.. huhu

mula sekolah rendah.. aku nak kata baek x tapi aku PENGAWAS ok.. haha.. ala budak2 lagi.. selekeh jangan kira.. belum akil baligh lagi pon.. darjah 4 ayah aku kena panggil dengan cikgu sebab aku x penah wat keja sekolah.. amek kau, kecik kecik dah mula menyetankan diri.. kena potpet insaf sat pastu wat balik perangai sampai form 5.. hahaha..

naek form 1.. masok sekolah menengah.. UPSR bley gagah dapat 4A1B.. dapat dok asrama..festime ni dok jauh dari mak ayah.. padahal asrama bukhary ja yang dalam masa setengah jam boley sampai.. huhu.. pangai x wat keja sekolah 2 awal2 da start tapi kali ni dah x wat keja kantoi.. pandai kaver.. haha.. tapi ujung taun form 4 ayah aku kena p sekolah jugak sebab ada hal.. dan aku sekolah 2 cuma sampai form 4..

taun 2008, form 5 masok sekolah baru.. sekolah aziz dekat umah.. punyalah bebai x nak tukar sekolah sampai kena umpan dengan lesen.. baru setuju.. huduh perangai.. muka pon huduh jugak +selekeh..masok ci2 aku jadi baek.. sangatsangat baek.. x caya p tanya budak kelas aku dulu.. wlupon minggu pertama masuk aku dah wat masalah.. hahaha.. spm aku kat sekolah ni dan spm aku lingkup.. sedey ok! hari amek result triak.. sob sob.. dan kat sekolah ni jugak aku kenai encik zakwan :P.. *gatai

oh ya aku betukar ke sekolah aziz dengan hafizah.. bestfren dari fom 2 lagi.. memang apa2 pon pijah dulu.. makan tido apa suma wat sekali sebab dok asrama kan.. tapi bila lepas spm dah x sekali sebab pijah amek kos perancangan bandar wilayah aku pulak amek farmasi.. so memang jauh menyimpang la.. pijah.. imy a lot ok!

2008

sebenarnya macam macam lagi tapi nanti ampa meluat lak baca..

aku rindu kawan kawan aku :)
babai~

No comments:

:)