ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Monday, 20 June 2011

final lagi? ish setahun bapa kali exam daa

assalamualaikum :)

hai blog comel..mummy rindu awak ni.. huhu.. la ni dah susah sangat nak menaip tau.. almaklumlah, wifi dah xda, bb lak gedix dok tinggal kat umah.. so padanlah dengan muka.. fesbuk pon dah jrg buka.. ciankan.. sobsob

minggu ni minggu last untuk semester 6.. sat ja nak abeh dah.. lagi 2 minggu dah nak final exam.. tapi haram lam pala ni pelajaran sem 6 x masok pon.. sem lepas punya result pon terok.. x tau lah nak boley grad dengan pointer bapa kan.. hadei la..

oh ya, semester 7 n 8 sepatutnya clinical posting.. tapi x tau lagi nak boley p posting dekat mana.. harap2 dapat la dekat dengan umah.. bukan apa, lepas ni kan dekat nak raya dah.. x best la kalau jauh2 nanti susah nak balik raya.. sobb!!

babai~

1 comment:

Nazra Nazurah said...

sama2 lah kita nak exam...:P. I follow...

:)