ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Tuesday, 12 July 2011

aku pon ada begpack lah

assalamualaikum :)

kawan kawan aku suma pakat ada sling bag yg ley ubah jadi beg pack..disebabkan aku ni jenis x ley tgk apa org ada, aku pon nak jugak.. jadinya malam kemaren ajak ayah aku kuar nak beli beg 2.. hahaha

tengok design x bapa best tapi sebab dibiayai oleh mak aku, aku pon kebas jugak 1.. hahaha


cantik kan?

jangan nak kutuk aku k.. mmg aku macam ni.. sob!

perut 2 ada bila aku kat umah.. sila buatbuat x nampak..haha

babai~

No comments:

:)