ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Thursday, 7 July 2011

clinical posting..yay


assalamualaikum :)

hai hai.. tadi hari terakhir aku kat kolej.. huhu.. lepas ni dah start clinical posting.. aku ditempatkan kat PMC(putra medical centre) alor setar.. dekat dengan umah! suka weyh.. jimat dwet tiket bas utk balik kg.. hahaha ekceli aku dpt kat PENANG ADVENTIST HOSPITAL..tapi sebab kaki aku nak operate aku mnx tukar balik yg dekat..


macam gamp kan letak cm2 kat fesbuk..hahaha..aku bkn Pharmacy Technician tapi Pharmacy Assistant.. cari x jumpa lak.. so letak 2 lah..

sapa sapa nak jumpa aku nti p la PMC.. :)

babai~

1 comment:

dyla ^_^ said...

congretz ! da abiz study la kn?sy br mw msk study...

:)