ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Saturday, 27 August 2011

raya tertib bila baju seksi jadi baju muslimah



assalamualaikum :)

hai hai.. da balik kampung ni.. nak raya kan.. almaklum lah dok perantauan.. haha.. ekceli aku x bapa rasa syok nak raya sebab sampai umah tadi baju raya aku dah spoilkan mood aku.. sedey ok.. selalunya aku balik umah awal dan la nak betolkan baju raya yg x bapa bekenan 2.. tapi taun ni balik lambat dah, nak x nak kena ja tima benda 2..

aku buat 2 pasang baju.. kurung moden (km) n kebaya.. km 2 dah cantik dah, pakai pon dah puas hati.. encik zakwan pon cari baju yg sama warna dengan km jugak.. tapi yg x best nya kebaya 2.. aku p tempah hari 2 cakap nak kebaya pendek n butang balut banyak..

yang macam gambar 2.. tapi xda la kaen lace macam 2.. kaen shifon biasa ja.. memang tgk baju pengantin yg dapat idea nak wat macam 2 tapi yg aku dapat kebaya labuh kerawang macam kat bawah ni..

xda la kerawang 2 heavy macam ni.. lite lite je la.. nampak 2 macam ok la tapi aku x dpt macam aku mintak.. aku jadi mcm bebai la.. kaen beli x sampai pon 40hengget tapi upah hamek kau, macam beli baju siap.. asa nak komen macam2.. grrr.. dah la mahei, baju x tepati cita rasa.. isk! sdey tau..

aku test baju 2 tadi aku rasa buruk gila depan cermin.. sangat muslimah ok bila pakai kebaya labuh+ besar + longgar..

No comments:

:)