ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Saturday, 29 October 2011

juara piala malaysia

assalamualaikum :)

tahniah buat negeri 9 sebab menang piala malaysia :)



p/s : aku tgk tyme masa tmbahan ja.. :p

babai~

kota kuala kedah

assalamualaikum :)

hai hai.. tadi dpt jugak aku p kota kuala kedah.. ala. mcm tempat besejarah + muzium.. xda la jauh pon dari umah aku, tapi dah banyak kali nak p ada ja sbb.. so rini puas pjuk encik zakwan ajak p jugak.. haha! dia ckp xda org tgkap gambar panas2,tapi dah kata awek keras kepala.. ada aku kesah pns x, aku nak jugak..

ekceli tadi siap2 nak p kenduri umah senior dulu, tapi encik zakwan segan sbb muka dia jd rashes bagai.. tgk pon sakit.. sbgai seorang awek yg prihatin, ok kansel lah kenduri.. p tempat 2.. sebab 2 la tgkap gmbar pkai bj kebaya.. haha!

encik zakwan ckp " x style lansung tgkap gambar kat sini pakai baju kurung".. macam gampang! grr

macam dah nak kelaut, so layankan ja gmbar2 tadi :)




org tgkap dgn payung, aku pon nak..



super ayu :)


kau boley wat muka cmni??



encik zakwan saya :)

babai~



Thursday, 27 October 2011

bigapple 1 please :)



assalamualaikum :)

tetiba nafsu makan tinggi gila.. maklumlah kan dok umah.. nak makan x payah nak pkir dwet cukup ke x sampai ujung minggu.. rasa nak melantak cakap ja.. x pon buka peti ais 2 mesti ada something nak telan.. hahaha

wat masa la ni aku teringin donut! em yummy..



tadi aku goreng donut n letak coklat atas.. bajet macam makan big apple.. tapi agak mengecewakan la bila asa x sama.. waaa.. nak jugak big apple nya donut.. huhu

ni kalau gedix cakap kat encik zakwan nak makan donut..mau kena brainwash smpai pagi esok.. dgn alasan, '' ayg 2 dah gemuk, jaga la makan sama.. ni suma nak! '' haha.. saya still comeylah awak :P


mulut laser? ada aku kesah

assalamualaikum :)

hai hai.. x sangka kan dah nak abeh pon bulan 10.. lepas ni bulan 11, pas2 12 dan habeh taun ni.. woo.. cepat gilalah taun ni kan?

sedar x sedar tinggal lagi seminggu ja aku posting kat kk ayer tawar.. dulu waktu dapat rasa macam hazab gila, tapi la ni dah nak abeh.. nak x nak pon asa syok jugak keja ci2.. maklumla staff pon bukan jenih skema sangat.. kau skema, kau kawan sorg2.. hahaha.. err.. aku mmg mulut laser cket..

alhamdulilah la 14 minggu posting ci2 da reti macam2.. cuma kadang2 2 TERsilap jugak.. gelabah! haha.. jenis aku x ley aku dok wat keja org perati.. dan2 la nak silap.. boley dikatakan aku kenal hampir suma misi2 n ma kat klinik 2.. haha... bkn setakat kenal, bdk praktikal ma pon aku penah sound sebab slh tulis ubt.. bajet mcm aku pekerja tetap ci2.. hahaha

nak boh gambar malas, so baca je la eh..

babai~

p/s : entry penuh dengan hahaha!

Saturday, 8 October 2011

oren putih


hai.. saya yg terkini :)
terima kaseh


:)