ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Saturday, 12 November 2011

final exam semester 7

assalamualaikum :)

tetiba gedix nak update tengah2 malam kan.. huhu.. ekceli tgh wat esemen.. *saja nak bgtau rajen* sebab sangat susah aku ni nak bejaga untuk esemen..

esemen ni wat pasai penyakit n ubat paling glemer waktu aku tangah posting ri2.. wat bapa page pon xpa.. aku ada 10 page dan dok asa banyak dah.. gampang btol kan.. lepas 2 kena wat presentation.. depa ckp report sepanjang 14 minggu kat sana.. yg 2 da siap taip dan dah bagi kat encik zakwan untuk edit bagi kemas.. haha! naseblah dia dok saja kan..

aku nya final start 14 sampai 17.. tapi ikot turutan nama.. aku kena ari selasa.. kalau hari isnin nganga jugak lah nk kena rushing ahad ni.. nak p kenduri lagi! :P

ok nak sambung esemen balik..

babai~

1 comment:

abe Celoteh said...

samalah.. tgh exam gak skrg ni.. huhu.. good luck

:)