ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Sunday, 4 December 2011

ingat trainee kuli?

assalamualaikum :)

malam ni nak kena tido awal sebab esok nak p spital.. ada kena buat CT SCAN.. bunyi macam orang sakit terok kan.. ekceli x la trok sgt tapi aku x boley bediri lama2, drive jauh2.. kira x ley bg tekanan la.. kalau x mmg sakit asa nak maki orang ja..

la ni aku tgh clinical posting kat hospital taiping.. 4 hari dah aku kat ci2 dan tiap2 hari aku kena telan ubat.. kalau x mmg aku dok tepi triak sorang2 la jawabnya.. staff ci2 setengah ok n stgah x.. x pyh nak mention nama la kot satg sapa kenai dok p cerita x pasai aku kena serang,. aku x suka gaduh2 ni.. haha

btw, aku daftar hari selasa kat ppf ja.. pas2 dia bwk p jumpa bigboss.. agak tua.. aku rasa mak aku lagi muda.. dia ckp sal displin segala.. ok aku x da hal pasai 2.. jahat2 aku pon ada jugak baiknya.. lepas dah kenai2 terus dpt jadual n aku kat FARMASI KLINIK PAKAR.. mau tau la org bapak ramai amek ubt.. dah 2 aku ni keja nk kena sound sebab trainee.. sangat babi kan.. huh.. ada sorang 2 jenih sound dulu baru cek.. asa nak bebai melawan balik.. aku dah jenih kaki melwan.. dah 2 aku x ley dok sat.. ada ja benda nak sroh aku wat..

n aku asa aku nak blah sgt dr situ sebab segala cuti aku dimansuhkan.. hoi! ingt kami kuli ka.. dok keja wat macam2 xda gaji.. grr! dah la esok aku MC pon nanti nak kena extend.. haish.. tension!

aku arap sgt sok ley p jumpa doktor sroh wat surat kata aku x ley diri lama2.. nak sangat sroh aku wat keja..

ni baru 4 hari dah macam ni.. tunggu 4 bulan pulak kot mati terus aku lam 2..

babi~

No comments:

:)