ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Friday, 27 April 2012

mengatasi silau malam

Assalamualaikum :)


Hai hai. Selamat hari jumaat. Dah 2 minggu masuk sem 9 tp haram xda apa lg dalam kepala. Mampoih gak. 2pn depa kata minggu dpan nak wat exam,gila. Depa xpa la jenis pala otak pandai. Aku ni,mau nganga la. Huhu. Dah la aku lg suka jalan2 dan makan dari ngadap note. Haha


Oh ya, sem ni aku bawak si wira. Yelah,keja kan. Kalau xda keta memang dok diam la kt umah. Sampai encik zakwan pon da mula bising2 sebab suka kuar malam2. Dekat umah memang idak la nak kuar malam. Silau. Tapi dok sini x silau pulak. Pelik kan. Haha..


Babai ~


Published with Blogger-droid v2.0.4

Wednesday, 25 April 2012

P1 4g

Assalamualaikum :)


Hai hai. Post yg lepas aku da ckp aku keja kan. Ok,rini ari ke6 aku keja. Keja part time saja. Sapa fren fb aku mmg tau la. Aku keja kat booth P1 4g kat giant tambun.


Nanti ada pulak yg tanya,dah abeh belajar ka yg keja 2. Bukan ye, aku still kat kolej,sem 9. Tp gedix yg amat nak keja. Jadinya aku keja la. Kelas aku pg saja dan aku petang start pkol 2. Nampak kan aku dedikasi tetap p keja. Huhu


Jadi sapa yg dkt area2 ni silalah beli p1 dari aku. Huhu Ohya, aku da reti post direct dari henpon kuning aku. Haha. Babai~.


Published with Blogger-droid v2.0.4

aku guna android

Assalamualaikum :)


Test


Published with Blogger-droid v2.0.4

Nak pasang satu lagi????


Assalamualaikum.......

     Tumpang lalu ja..nak khabar kat ampa sume..ak nk beli tepon baru tapi income x msuk g.2 maksud aku nk psang lagi satu..nak pasang tepon la bkn owg la..ak setia n syg kat pemilik blog nie ja..bty x noraini azhari??bila la nk tiba musim menuai padi pon xtaw..x sabo raso...ak nk pkai model nie plak la...psnie la ak pos post fb naik via blackberry...hahahahahaha....

 
blackberry 9900 a.k.a bold 4



k la..ak nk sambung study balik..assalamualaikum...

Friday, 20 April 2012

Sayang Awak Selamanya

video

LAGU-TUHAN JAGAKAN DIA UNTUKKU

salam n selamat pgi...

ak bowinx n x ley tido so ak terpikr nk menulis...

Kepada Noraini,dengarlah luahan hati kecil kita nie..selama ini mungkin ayg x penah lihat abg tunjukkan sayng abg kat ayg..abg mnx maf psal itu kerana abg nie x reti nk tunjuk syg pada ayg tp ayg kena taw bahawa hati abg hnya untuk ayg dan x ad owg len y dpat gnti ayg dlm hati abg nie..bgi abg ayg la permata yang menyuluh hidup abg..tanpa ayg,abg xkan dapt berjalan dan melihat di ats dunia ini..dlm hati kecil abg jugak berkata bahawa ayg ini di ibaratkan nyawa abg..tanpa khdiran ayg,x mgkin abg dpat bernafas dgn tenang..n lastly abg nk ayg taw,abg sayangkan ayg sepenuh ati jiwa dan raga abg..abg xnk kehilngan ayg..abg nk ayg sntiasa menemani abg untuk menempuh dugaan hidup ini..wlaupun ayg x cantik di mata owg len tapi bgi abg ayg dah ckup sempurna dan cantik di mata hati dan jiwa abg.biarlah apa pon owg nk kta,bgi abg sume 2 perkara biasa,manusia mmg dianugerahkan dengan perasaan hasad dengki cemburu dan zalim...abg berharap ayg dapt terima abg seadanya n abg akan cuba untuk menerima ayg seadanya..abg SAYANG ayg smpai akhir hayat abg..x ad y dpat memisahkan kita kecuali ajal..selagi kita masih bernyawa..abg janji abg akan sentiasa menyokong dan menjaga ayg sedaya upaya abg demi masa depan kita.abg janji abg xkan sia2kan ayg...n abg asa kita dah patut disatukan..n insyaallah dan dengan izin ALLAH,hujung taun nie abg akan hantar rombongan meminang ayg..sama2 la kita berdoa semoga tiada halangan dan rintangan...AMIN...


SAYANG AWAK SELAMANYA.........

YANG IKHLAS MENULIS
MUHAMMAD ZAKWAN

Thursday, 19 April 2012

cukup sampai di sini saja

assalamualaikum ;)

ni lebih kurg macam luahan hati. sapa xnak baca sila tekan pangkah..

la ni boley kata ada krisis. aku pn xtau nk wat pa lg dah. kalau sapa fren fb aku boley la tgk segala macam benda aku meroyan. huhu. benda mybe aku yg salah n boley jadi slh dia. tp pengakhiran 2 xtau.

sudah cukup cukup sudah
cukup smpai di sini saja
daripada batin terseksa
lebih baik ku pergi saja

p/s : esok aku mula keja. keja apa?esok aku update.

babai~

Monday, 16 April 2012

sem 9 last sem

assalamualaikum ;)

hai hai. ptotnya harini aku dah ada kt ipoh. da start sem 9. tp aku kt umah lg,x sanggup nk lpaskn bntal dakap. huhu

semester 9 smpai blan julai. lambat g nk habeh. ni sbb extend tgu junior habeh sama2. grr

babai~

Sunday, 15 April 2012

:)