ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Wednesday, 25 April 2012

P1 4g

Assalamualaikum :)


Hai hai. Post yg lepas aku da ckp aku keja kan. Ok,rini ari ke6 aku keja. Keja part time saja. Sapa fren fb aku mmg tau la. Aku keja kat booth P1 4g kat giant tambun.


Nanti ada pulak yg tanya,dah abeh belajar ka yg keja 2. Bukan ye, aku still kat kolej,sem 9. Tp gedix yg amat nak keja. Jadinya aku keja la. Kelas aku pg saja dan aku petang start pkol 2. Nampak kan aku dedikasi tetap p keja. Huhu


Jadi sapa yg dkt area2 ni silalah beli p1 dari aku. Huhu Ohya, aku da reti post direct dari henpon kuning aku. Haha. Babai~.


Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

:)