ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Wednesday, 23 May 2012

biomed,biotech n chemist. dalam dilema

assalamualaikum :)


aku la ni sumpah malas sangat nak update blog. asa brat tgn. gpn taip pakai henpon ni hazab sgt. huhu. jadinya kalau entry sblan sekali pn dah kira ok.


awal bulan 7 ni aku abeh diploma n dah daftar untuk smbung dgree pulak. insyaallah kalau ada rezeki aku buat biomedical science. bkn xnak smbg pharmacy tp pointer sgt x ckp. jgn tya bpa sbb mmg aku x jwb. walaupn dah dftar siap byr 100, aku ttp nk srvey tgk u mana ok nak smbg kos best. dalam kepala ni dk ingt nk smbg chemistry. tp mcm xda pulak kt swasta. xpn aku yg cari x jumpa. so,sapa yang baca n tau u mana best. tloglah bgtau.


babai~


Published with Blogger-droid v2.0.4

Monday, 7 May 2012

rendu mak!

Assalamualaikum :)


Dh 3 minggu aku x balik rumah. Rendu ok. Nak blik pn x dan. Bz kalah menteri kan. Keja dah 16 hari. Xbest. Becadang hujung bulan nak benti balik rumah seminggu. Puas cket kan. Haha


Oh ya, aku rasa sepanjang 3 minggu ni haram xda perubahan pn kat aku. Dk gemuk serupa 2 gak. X kurus2. Kalau dlu tshirt laki boley pakai saiz xs. La ni jangan harap. Dlu selalu kata encik zakwan gemuk sebab pkai saiz m,la ni aku pn pkai saiz m lelaki. Gila aku x ley terima hakikat. Adoi.


P/s harap dan kecik cket. Hujung bulan ada knduri tp aku xda bju yang celuih. Erghh


Published with Blogger-droid v2.0.4

:)