ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Sunday, 1 July 2012

getaway party - a night to remember

assalamualaikum :)

hari jumaat malam sebelum hari last dekat ipoh. ada buat getaway party untuk batch aku, 903 and batch 904. walaupon kami intake lain tapi kami semua habeh sekali. dinner buat dekat TROPICANA GRAND BALLROOM, IPOH. bayar sorang RM 60. walaupon makanan x berapa sedap tapi puas hati sebab best sangat.



invitation card. atas 2 ada nama tapi blur pulak. aku dekat lobi.

                                                                                  

perempuan melayu dalam kelas. girl's batch 903. 1 berkahwin, 4 berpunya :)

kami sepatutnya 7 orang perempuan melayu. seorang tangguh semester dan lagi seorang ada hal. jadi tinggal kami 5 saja. walaupon kita dah terpisah jauh, harap still dapat contact lagi. kahwin sila jangan lupa. sumpah aku akan sedih kalau dapat tau ada yang buat kenduri x panggil. besala emo lebih kan.. haha

jejaka melayu perasan hot. the only malay boys in our class.
depa kat atas ni ja budak melayu dalam kelas. yang jahat yang baik, semua depa ni. oh ya, ampa semua pon janganlah lupa kawan. if ada apa2, sila lah bagitau semua orang k. yang first 2 pon melayu tapi mix cina. sebab 2 over putih.


teringin jadi cover majalah. aku cantik dan sila jeles.

me with ika. ika, hope apa yang jadi sebelum ni dilupakan.  3 years as friends.
me with saidatul syafiqah. amacam aku boh nama penuh. haha. ika, walaupon kita x rapat sangat, tapi malam 2 super best sebab kita semua mampu gelak tawa tanpa sebarang masalah. kalau still ada rasa marah, aku mintak maaf bebanyak. 0-0 ok :D

muni, ifa, aku, husna
half of us. DIPLOMA IN PHARMACY batch 903, 904.
i'll be miss your laugh!
husna malina, teman serumah, sebilik air, semakan dan seminum. aku mintak maaf. aku tau aku kasar tapi benda 2 memang sifat semula jadi. kalau ada apa yang x kena harap maafkan. dah dapat UNIKL nanti jangan lupa teman yang sama2 membesar.

siti murni. confirm lepas ni aku akan rindu nak tido dengan hang. siyesly. lepas ni akan rindu aktiviti dengan ang sebelum kita tido. sama2 melalak bila lapar. sama2 berdengkur tyme tido dan macam2 lagi. aku pon nak mintak maaf kalau ada salah dan silap.


last sekali. nurtaifah, aku mintak maaf kalau sepanjang 3 tahun aku kawan dengan ang, ang da rasa hati dengan aku, ada cakap aku wat ang terguris. siyesly sorry sangat. bestie, hope our friendship last forever. lepas ni mesti rindu kentut ang, rindu belahak ang dan rindu macam2 lagi. T____T

ok sedih gila entry malam ni.. taip sambil meleleh air mata. sedih sangat. 

student DIPLOMA IN PHARMACY BATCH 903, aku mintak maaf kalau aku ada salah dan silap. hope our friendship last forever. hope we still can contact via facebook. right. hope all of us success in our life. i will miss all of YOU.

babai~

1 comment:

Muhamad Ridzuan said...

wahhh...sedihnya...sebak aku bc...huhuhu..... weyh..kawen ka apa ka t..ajak taww.... aku pun nak mintx maaf klau ad yg xbest ak wat kt ang.. All the best in ur future and study and career too weyh.!!... =).. "Noraini Azhari" nama xkn ak lupa..kiki...

:)