ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Sunday, 16 September 2012

selamat hari malaysia

assalamualaikum


aku malas sangat nak update la ni. takat guna henpon penat ok taip panjang2. oh ya,selamat hari malaysia :)


aku x balik pn minggu ni. ala,bru 2 minggu ja kan kat sini. tapi.....


AKU DAH HOMESICK!


babai~


Published with Blogger-droid v2.0.4

Friday, 7 September 2012

emes yu

Assalamualaikum


Hai hai. Yeah, dah jadi student balik. Buat degree dkt unibersity. Muahaha.


Ok,bru lepas orentasi.dari hari isnin hari2. Last day baru best ok. Bacth kali ni happening gila.


Masuk u swasta memang mahal,tp nanti buat pnjaman la. Cuma nya bru msuk ni duit guna banyak yg amat. Wey,siyes byk smpai nak kol mintak pn xsampai hati. Bru dok seminggu dah nak beli mcm2. Ok mcm2 2 like labcoat,baju btik etc. Paham. Bukan nak beli benda merapu.


Oh ya,aku dos hostel belakang msu. Dekat ja. Jalan kaki pn sampai dan xpayah nak lintas2 jalan.


Tiap2 hari jalan kaki 10mnt n kat msu nek turun tingkat 6 guna tangga. Bukan xdak lif,aku kan nak kurus. Jadi tiap2 hari naik tangga. Semoga nanti boleh pkai bj xs n jeans saiz 28. Haha


Babai~


Published with Blogger-droid v2.0.4

:)