ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Wednesday, 31 October 2012

arwah noraini ?

assalamualaikum :)

baru lepas tengok julia and maki maki sofea. grr. apa ka jahat sangat dia 2 kan. bila nak mati sakit otak kah. huhu.. ok yang betol nya bengan sebab, ada keyword x puas hati.



kalau benci aku, x suka aku cakap je lah. x payah nak search arwah noraini. taching wey..

T___________________T

babai~

Tuesday, 30 October 2012

convocation my diploma in pharmacy

assalamualaikum :)

cerita basi baru nak up dekat blog. haha. orang lain dah kemain pon tulis 2 minggu lepas. aku malam ni baru ada peluang. haha

19 oktober aku konvo. alhamdulillah. walaupon pointer x seberapa, boleh pakai jubah and topi 2 bangga nak mati dah. harap mak ayah pon bangga jugak. :). mak, lagi 3 taun boleh p lagi, konvo ijazah 2 pon kalau ada rezeki dan dipanjangkan umur.

encik zakwan datang konvo. tapi xda gambar pakai jubah dengan dia. x pe la awak, nanti ijazah awak datang lagi okay! dah tengok lah gambar ni puas2.

ME IS OFFICIALLY DIPLOMA IN PHARMACY HOLDER


me momma

they loved me
encik zakwan :)

me bestie


 babai~

Monday, 29 October 2012

aidiladha 2012

assalamualaikum :)

setelah sekian lama x menaip kat sini. haritu merajuk, sekarang x lagi. ewah! haha.

alhamdulilah, tahun ni tahun keempat sambut aidiladha dengan encik zakwan. walaupon ada benda x diingini berlaku, tapi semua dah setel. raya pertama p umah dia petang dah. tu pon mak dia dah rendu, aku rasa kalau x memang malam la dia sampai umah aku. bukan boleh kira kan dia 2. dia kena sound dengan mak dia pasai buat perangai. padan muka. terima kasih makcik :D. nampak x betapa mak dia sayang dekat bakal menantu dia. heeee

raya kedua bangun x dak karan, good. lewat siap kena marah. padan muka. dok umah encik zakwan sampai malam. eh menantu tersayang haruslah duduk lama2. jumpa sedara dia suma. walaupon bukan first time, tapi aku pemalu. kahkahkah.

part paling best bila mak encik zakwan kenalkan aku dekat semua tetamu. wahhh. rasa diri disayangi sangat! so encik zakwan, sila behave dan jangan cuba2 nak buat lagi. ok.

aidiladha 2012

aidiladha 2011
aidiladha 2010

aidiladha 2009

saya harap sampai bila2 kita akan macam ni :)

babai~

:)