ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Tuesday, 30 October 2012

convocation my diploma in pharmacy

assalamualaikum :)

cerita basi baru nak up dekat blog. haha. orang lain dah kemain pon tulis 2 minggu lepas. aku malam ni baru ada peluang. haha

19 oktober aku konvo. alhamdulillah. walaupon pointer x seberapa, boleh pakai jubah and topi 2 bangga nak mati dah. harap mak ayah pon bangga jugak. :). mak, lagi 3 taun boleh p lagi, konvo ijazah 2 pon kalau ada rezeki dan dipanjangkan umur.

encik zakwan datang konvo. tapi xda gambar pakai jubah dengan dia. x pe la awak, nanti ijazah awak datang lagi okay! dah tengok lah gambar ni puas2.

ME IS OFFICIALLY DIPLOMA IN PHARMACY HOLDER


me momma

they loved me
encik zakwan :)

me bestie


 babai~

2 comments:

Anonymous said...

zakwan muka mcm mmber aku la..tp dh kawin dh..umur dia la ni 22..

noraini said...

erk? insyallah dia bukan orang yang da kawen 2. :)

:)