ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Tuesday, 27 November 2012

3 tahun? alhamdulillah

assalamualaikum :)

x boleh tido ni. hadap lah kan tadi petang sapa suroh tido, so memalam camni nganga la. semua orang pon dah tido sebab pagi esok ada kelas pagi. tapi aku yang cantik kelas pkol 12 tengahari. wooo. lompat bintang. haha

3 hari lepas birthday encik zakwan. happy birthday muhammad zakwan. dan hari tu jugak cukup 3 tahun kami kapel. ewah. baru 3 tahun. x payah syok sangat. TAPIII  excited.. hahaha. walaupon ada jugak sedih. -__-. hmm,

hadiah hadiah x payah. nak beli sendiri. tapi saya nak tuntut hadiah saya balik nanti. OKAY

i love you more and more

babai~

Wednesday, 21 November 2012

happy birthday noraini


Assalamualaikum J

Lama nya x update kan. Busy lah sampai x sempat nak jenguk. Ni pon update laju2 sebab line harini macam gamp!

1.       Aku dah 21 tahun. Thanks untuk semua yang wish untuk aku.  Alhamdulillah. Masih diberi peluang untuk hidup di atas muka bumi Allah. X sambut dengan sesiapa. Hari birthday 2 ondaway balik shah alam. Encik zakwan super kejam tahun ni. Aku tunggu sampai 1230 haram x wish. Sampai dah tahap teriak maki hamun. Rupanya dia nak jadi orang last ucap. So sweet sayangs J

2.       Aku dah letgo Samsung galaxy y aku and guna bb sekarang. Bbm dengan encik zakwan. Ewah J

3.       Berat badan aku naik lagi. Turun mendadak tyme frust hari2. Sekarang dah happy naik dengan jayanya. Tahniah untuk diri sendiri.

4.       Aku dah x boleh dok diam2. Kepala hotak jahat nak piker pasai yang haritu. Im a girl okay! Mestilah terasa dengan semua benda. Tapi insyaAllah belajar melupakan.

5.       Aku sangat aktif twitter. @ayneAzhari. Follow lah wey

6.       Aku mintak maaf kalau ada terasa dengan makian aku

Babai~

Friday, 2 November 2012

my first final exam

assalamualaikum :)

my first final exam as a bachelor degree student.


entry nak buat semalam tapi tergendala, x pa la. arini kita sambung. eh peal h x lekat ni. hhhhhhhhhhh. ha dah ok. ada benda stuck pulak.

oh ok, tadi dah setelkan hal exemption, final exam, setel yuran and bla3. buzy nya tahap nak mampoih. tapi aku cantik, aku ok. hahaha. eh jom layan gambar lah.

department of food service and professional is under this faculty.

aku yang cantik

subject sem depan. yang hijau dapat exemption. tinggal 3 subject. oh syokkkknyaaaa.

final exam slip. sepatutnya 2 subject. tapi aku amek 1 ja.

wish me luck :)

babai~

:)