ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Sunday, 29 December 2013

2013 in mind :)

assalamualaikum :)

fuh fuh. hello readers, macam lah ramai reader aku. haha. minggu terakhir 2013. cepatnya masa berlalu. pejam celik dah habeh lagi setaun. so, kesimpulan 2013 dari wishlist,

2013 wishlist
2013 wishlist. ada 8 saja. dapat 5 dan lagi 3 bawak ke tahun depan. what to do kan. manusia nama nya hanya yg mampu la. huhu

1. new laptop . tadaaa. ASUS A45V. i love you baby :*


2. ipad mini. beli dengan duit sendiri. yang beli dengan duit mak pak x payah nak 'eleh ipad mini saja' kat aku. 




3. external hard disk. gambar x da pulak.


4.  handbag mng. ini macam kehendak jadi x dapat. tsk 


5. pandora. student kot inspired pon mahal nak mampus dah. nak beli yg ori tu macam huah kaya nya aini. but still pandora kan. 




6. a step closer. sabar sat lah. calon dah ada tunggu lah masa akan datang insyaAllah. dan Alhamdullilah tahun ke 4 dengan encik zakwan :).


its 4. woohooo



7. lost 10 kg. yeay. !!
ni 78kg T_T . sept 2012 dan januari 2013 pon rupa macam ni

november 2013

disember 2013 

8. lost 20kg. still in progress.

kesimpulannya, 2013 is ohsem!! dan wishlist 2014 akan muncul.

babai~






Testing via ipad

Assalamualaikum :)

Haih lamanya x menaip. Baby i rindu. Muah muah. Sorry abaikan lama sangat. 

Oh ya ini cubaan pertama post dari ipad. Esok cari masa taip penuh panjang berjela. Nite all.

Babai~

Monday, 1 July 2013

hari hari terakhir

assalamualaikum :)
bersiaran dari brunsfield. mungkin juga kali terakhir bersiaran dari sini.

sebenarnya tengah buat lab report, sambil layan lagu. tetiba macam sedih pikir. malam ni last kot tido sini. hmm. sedih, sapa x sedih. keluar dari rumah, masuk msu. stay sini. dah lebih kurang 10 bulan. 3julai genap 10 bulan stay sini.

tapi mungkin aku x sesuai kot, orang kampung masuk pekan. susah nak adapt diri. kita x payah tunjuk salah dekat orang, sila tunjuk salah kat diri sendiri. ok, blame your self Noraini. padan muka padan muka :'(

jadi, aku amek keputusan belah dari sini, cari tempat lain. sedih sebab lepas ni x boleh lepak sesama dengan kak efa. dia manusia yang stay sesama dari aku masuk dan sampai esok. aaa sedihh. dia jugak yang tolong ubah2 barang semua. and yes, dia pon keluar dari sini tapi stay kat tempat lain. sebab mengukuhkan lagi aku nak belah. nak ja aku cerita masalah sebenar, tapi nanti ada yang stalk sakit hati. so biar. kita keluar, habis!

kalau sesiapa adik adik nak masuk msu, boleh ja cari masuk sini, brunsfield apartment. dekat dan selamat kot. cumanya berdoa semoga ditempatkan dengan MANUSIA.

cukuplah *lap air mata.

babai

Sunday, 16 June 2013

instagram @ayneazhari

assalamualaikum :)

sekarang dah ada instagram. bangga. -oo-. kahkah.

boleh singgah tengok, boleh follow jugak kalau nak.

@ayneazhari

twitter @ayneAzhari

assalamualaikum :)

fuh berdebu bersarang dah blog. lamanyaaaaaaa x update. sejak sejak ada twitter semua benda nak lepas kat sana. haha. so dah x dak masa nak menaip bebanyak. lagipon dulu kan lappy nazak sangat.

alhamdulillah, rezeki awal tahun dulu. dah beli baby baru gantikan yg lama. baby warna putih suci. hahaha. sayang of course. sapa x sayang hoi sekupang pon mak x bagi. tapi macam sedih sebab x reti nak print screen. -_______________________-

jemput ke twitter nak tengok aku meroyan :)

@ayneAzhari

Saturday, 2 February 2013

explorace. taman botani negara shah alam. msu nutrition

assalamualaikum :)

*entry panjang berjela dan dipenuhi gambar

tengah banyak kerja ni tapi nak jugak update blog saat ni. hah. tyme sibuk macam ni memang lah rajin nak buat benda2 lagha. nak buat esemen? MALAS!

oh ya, cumanya nak cerita 1st aktiviti luar as a MSU student. yeah. khamis hari2 ada buat explorace untuk student nutrition dan student food technology. aku x jadi peserta sebab kononnya ajk. sekali pagi 2 cakap aku peserta. memang hamjam lah. tapi x nak memaki kat sini malam ni. nak cakap yang baik2. * ada gegelung atas kepala*

mengikut kata MEREKA kena bekumpul 630 ajk dan peserta pukul 7. janji melayu kan. paham jelah,. maklumlah depa x reti pon nak arrange. celak* student kan. aku rasa bertolak dalam pukul 830 kot. aku drive keta ada. dekat ja dalam 15 minit kot dah sampai. TAMAN BOTANI NEGARA SHAH ALAM.

taman botani negara shah alam

disebabkan last minit cakap aku kena jadi peserta, memang mati hidup balik aku x kan join berlari. aku cuma jadi orang apungan yang berlegar2 sepanjang aktiviti 2. ok la aku p jugak dari aku mintak balik duit aku kan.

aku tolong lisa as a pendaftaran, then kami berdua jejalan berbasikal dalam 2. lenguh nak mati lah. x penah nak exercise tetiba kayuh beskal naik bukit kan. semput. then melawat check point yang ada. oh ya, syafia jaga check point 3. jauhhhh! dah x da line kat situ. cian dia. haha. then ada lagi la check point lain.
itu lisa dan aku.
taman haiwan. busuk :(
motif sangat . hahah
Add caption

ni view dari checkpoint sya., swimming pool cantikkkkk
me|syafia|lisa cc: lisa

lepas tuh ADA ajak g umah 4 iklim. tengah winter. p masuk dengan lisa, ada and nia. sat ja pon masuk sebab sejuk gila. -2.8 ja pon tapi nya.


Add caption

ini tiket ye puan puan



me|ada|nia|lisa

hai, saya kurus :D

overalll :) cc:syafia

 habeh tengahari. lepas makan dan bagi hadiah, balik. singgah giant beli coolblog :D . addicted gila wey. kalau x dapat coolblog , ice blended besa pon aku layan.

dah macam panjang sangat, nanti x dak pulak orang nak baca. thats all..

babai~

Wednesday, 30 January 2013

senyumlah

assalamualaikum :)

kita hanya merancang, Allah yang menentukan. mungkin ada hikmah di sebalik semua. menangisi setiap jam, tidak mengubah kejadian.

bersabar Aini. masa itu akan tiba jua nanti :')

babai~

Tuesday, 1 January 2013

hai 2013

assalamualaikum :)

dah masuk tahun baru. 2013. dua ribu tiga belas. bertambah lagi setahun umur. :')

tahun ni azam x da nya nak taip kat sini lagi dah. sebab nanti x tercapai sedih. oh ya, azam tahun lepas rasanya 1 ja kot tercapai. heeeee :D

HAPPY NEW YEAR :)

:)