ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Saturday, 2 February 2013

explorace. taman botani negara shah alam. msu nutrition

assalamualaikum :)

*entry panjang berjela dan dipenuhi gambar

tengah banyak kerja ni tapi nak jugak update blog saat ni. hah. tyme sibuk macam ni memang lah rajin nak buat benda2 lagha. nak buat esemen? MALAS!

oh ya, cumanya nak cerita 1st aktiviti luar as a MSU student. yeah. khamis hari2 ada buat explorace untuk student nutrition dan student food technology. aku x jadi peserta sebab kononnya ajk. sekali pagi 2 cakap aku peserta. memang hamjam lah. tapi x nak memaki kat sini malam ni. nak cakap yang baik2. * ada gegelung atas kepala*

mengikut kata MEREKA kena bekumpul 630 ajk dan peserta pukul 7. janji melayu kan. paham jelah,. maklumlah depa x reti pon nak arrange. celak* student kan. aku rasa bertolak dalam pukul 830 kot. aku drive keta ada. dekat ja dalam 15 minit kot dah sampai. TAMAN BOTANI NEGARA SHAH ALAM.

taman botani negara shah alam

disebabkan last minit cakap aku kena jadi peserta, memang mati hidup balik aku x kan join berlari. aku cuma jadi orang apungan yang berlegar2 sepanjang aktiviti 2. ok la aku p jugak dari aku mintak balik duit aku kan.

aku tolong lisa as a pendaftaran, then kami berdua jejalan berbasikal dalam 2. lenguh nak mati lah. x penah nak exercise tetiba kayuh beskal naik bukit kan. semput. then melawat check point yang ada. oh ya, syafia jaga check point 3. jauhhhh! dah x da line kat situ. cian dia. haha. then ada lagi la check point lain.
itu lisa dan aku.
taman haiwan. busuk :(
motif sangat . hahah
Add caption

ni view dari checkpoint sya., swimming pool cantikkkkk
me|syafia|lisa cc: lisa

lepas tuh ADA ajak g umah 4 iklim. tengah winter. p masuk dengan lisa, ada and nia. sat ja pon masuk sebab sejuk gila. -2.8 ja pon tapi nya.


Add caption

ini tiket ye puan puan



me|ada|nia|lisa

hai, saya kurus :D

overalll :) cc:syafia

 habeh tengahari. lepas makan dan bagi hadiah, balik. singgah giant beli coolblog :D . addicted gila wey. kalau x dapat coolblog , ice blended besa pon aku layan.

dah macam panjang sangat, nanti x dak pulak orang nak baca. thats all..

babai~

:)