ANDA KLIK? TERIMA KASIH :)

Thursday, 21 May 2015

seronoknya pre registration

assalamualaikum :)

oi aku tengah gembira ni oi, dah pre reg subject untuk last sem pastu cek balik semua semua subject kot kot la kan ada termiss dah aku nak kena extend sem. oiii mintak simpang la. x larat nak p kelas dah. pemalas nauzubilah. hewhew



semester 9. sebenarnya sem 6 tapi entah kenapa sistem ni sekali 3 short sem itu yang jadi sem 9 tu. tapi x kesahlah yang penting dah nak habis belajar. x sabarnyaaaa. nak kahwin, nak keja ada baby. seronoknyaaaaaaa.

155 hari lagi .


babai~

3 comments:

MIL HASHIM said...

SINGGAH http://jmbelog.blogspot.com/

Murni Mohd Yusof said...

boleh dikatakan sem last ni kekadang ada masalah skit & kena bhati2 terutamanya bila nk register subject...student mang tak suka bab2 extend ni melainkan ada perkara yg x boleh nak dielakkan..btw semoga berjaya utk mnamatkan zmn study..tahniah in advance for ur wedding nnt :)

ummi aqilah (LM) said...

Salam
Moga lancar semuanya. Good luck. Miga cpt kerja, kawen dan ada baby. Yeayyy benda plg best ada baby, cium gomol2

:)